Körözik a Muzsika TV sztárját. Yannit kapcsolati erőszak miatt keresi a rendőrség. A mulatós korábban kábítószerfüggő volt, két mentora segített neki, hogy visszarázódjon a zenei életbe.

Körözést adtak ki

Kapcsolati erőszak miatt adott ki körözést még tavaly november végén Farkas János Rudolf, azaz Yanni ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság – ez szerepel a rendőrség körözési listájában.

A Muzsika Tv sztárja

A körözést a józsefvárosi kapitányság folytatja le a 25 éves szombathelyi születésű férfi ügyében. Farkas János Rudolf a Muzsika TV-ben többször szerepelt énekesként, és a Mercy együttes tagjai, Strein Miklós és Hegedűs Erzsébet karolták fel, miután korábban kábítószerezett.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kábítószerezett

Yanni egyébként néhány évvel ezelőtt még a kábítószerek rabja volt. “Azt gondoltam, ettől szabad leszek és élhetem az álmaimat” – nyilatkozta még 5 évvel ezelőtt a függőségéről. A fiatal énekest a Mercy együttes tagjai rántottak akkor vissza a szakadék széléről. Farkas János Rudolf, miután leszámolt a függőségével, csak a zenére koncentrált. 

Nyomkövetőt visel

Amúgy nem ő az első mulatós sztár, akinek rendőrségi ügye van. Korábban már írtunk arról, hogy a Zenebutik műsorvezetője, Barna Barnabás ellen is rendőrségi eljárás van folyamatban, emiatt az énekes nyomkövetőt visel a lábán.

Rátörtek a rendőrök

“Április végén, hajnalban törtek rám a rendőrök. Negyvennyolc órán át fogva tartottak, azóta kell viselnem ezt az eszközt a bokámon. A vizsgálat befejezéséig lakhelyelhagyási tilalom vonatkozik rám, azaz Borsod megyét nem hagyhatom el” – nyilatkozta akkor Barna Barnabás.

Kőgazdag Fiatalok

A sztárvilágból egyébként párkapcsolati erőszak miatt legutóbb a Kőgazdag Fiatalok sztárja, Papaszíta (azaz Hopka László) ellen folyt eljárás. Őt a trash-realityben PSG Ogli testőreként ismerhette meg az ország.

Videóban köszönt el

Körözte a rendőrség Papaszítát, aki végül november 22-én feladta magát a nyomozóknál és bevonult a börtönbe. Videóban köszönt el a közösségi oldalán a követőitől, miszerint “most egy darabig biztosan nem láthatják majd őt a médiában”.

Börtönbe vonult

Elmondása szerint egy “váratlan és nagyon régi dolog miatt kell bevonulnia a börtönbe”, és úgy számolja, ha minden jól megy, akkor 8-10 hónap, esetleg másfél év múlva térhet vissza a közösségi médiába.   A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Yanni egyik slágere

Kiemelt kép: Farkas János Rudolf – Forrás: police.hu