Másfél év felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték azt a férfit, aki több nőt is molesztált Budapesten néhány nappal ezelőtt. Köztük volt egy többgyermekes anyuka is.

Hazafelé tartott a nő

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a férfi május 25-én délelőtt követni kezdett Újbudán egy, két kisgyermekével hazafelé tartó nőt, majd beszélgetést akart kezdeményezni vele. Az anyuka erre nem reagált, illetve igyekezett megszakítani a kommunikációt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A liftig kísérte

A férfi azonban egészen a lakóházának liftjéig követte az asszonyt, és a lábával megakadályozta, hogy be tudjon csukódni a lift ajtaja. A férfi ezután megalázó módon fogdosnia kezdte a gyerekeivel lévő nőt. Az anyuka kilökte a férfit liftből, aki ezután eltávozott. A férfi másnap egy másik nőt is követett és fogdosott az utcán Újbudán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy járókelő szólt rá

A nő végül kiszabadult az ölelésből és egy járókelő rászólt a támadóra, aki ezután elmenekült. A rendőrök elfogták az elkövetőt. Az ügyészség villámgyorsan bíróság elé állította az őrizetbe vett tettest.

Felfüggesztettet kapott

A Budai Központi Kerületi Bíróság 1 év 6 hónap – végrehajtásában 3 évre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélte az elkövetőt. Az ítélet jogerős.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció