Fényes nappal, az arra járók szeme láttára került intim kapcsolatba egy férfi és egy nő Érden. Többen felfigyeltek rájuk, miközben egymással foglalkoztak, köztük gyerekek is, de ők ezzel egyáltalán nem foglalkoztak. Az üggyel már a rendőrség is foglalkozik.

Felháborító viselkedés

A 40 év körüli férfi és a fiatal nő viselkedése felháborította az érdieket. Mindez az Európa sétányon, a bevásárlóközpontokkal teli terület közelében, a zöldövezetben történt. A férfi megkívánta a nőt és rávette arra, hogy az utcán kényeztesse. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egymásnak estek

A helyiek szerint alkoholt vagy más bódító szert is fogyaszthatott a pár, mielőtt egymásnak estek az utcán. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Gyerekek is láthatták őket

„Én is gyerekkel sétáltam, mint ahogy mások is, amikor észrevettem, hogy mit művelnek. Felháborító” – mondta egy szemtanú az eset kapcsán.

„Lehet, hogy ők egy pár”

„Az egyik padokkal körberakott zöldterületen ültek, amikor a férfi megragadta a nő fejét, undorító volt az egész. Messziről úgy látszott, mintha a nő nem is ellenkezne, de az is lehet, hogy félt a férfitól. Még az elképzelhető, hogy ők egy pár” – folytatta a helyi lakó.

Nem zavarta őket semmi

„Amikor elkezdték az „akciót” mellettük szinte pár lépésre ott ült néhány férfi. Ők is észrevették, még be is szóltak nekik, de semmi hatása nem volt, folytatták tovább” – fogalmazott a Ripostnak.

Szomorú, hogy ez megtörténhet

„Én szerencsére személyesen nem láttam, már csak a videó jutott el hozzám. Elég szomorúnak tartom, hogy előfordulhat ilyen a nyílt utcán, és azt is, hogy senki sem hívott rájuk rendőrt” – mondta egy felháborodott érdi lakos.

Sör a lábuk mellett

„A felvételen is látszik, hogy ott van a sör a lábuk mellett, gondolom előtte azért italozgattak is, elképzelhető, hogy drogot is fogyasztottak. Nagyon szomorúnak tartom, hogy már nálunk is történnek hasonló esetek” – fűzte hozzá.

Szabálysértési eljárást kezdeményeztek

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy az Ön által említett videóról a rendőrségnek tudomása van. Az eset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a videón szereplőkkel szemben közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek érdi kollégáim” – írta a lapnak a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció