Továbbra is életveszélyesen fenyegetnek egy beteg kismamát, aki csodával határos módon túlélt egy tragikus autóbalesetet. Az egyik áldozat baráti köre Biankát hibáztatja a sofőr, Gábor halála miatt.

Halálos ütközés

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy csütörtök délután egy 43 éves várpalotai férfi Pétfürdő irányába haladt a gépkocsijával, amikor eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, majd frontálisan ütközött egy szemből érkező autóval. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyógyszerekért mentek

Azzal a személygépkocsival, amelyet Gábor vezetett, mégpedig szívességből: ugyanis a 21 éves veszélyeztetett terhes Bianka édesanyja megkérte, hogy a lányt vigye el Pétfürdőre, mert csak ott lehet kapni a környéken a terhes nő Down-szindrómás és szívbeteg testvére számára szükséges gyógyszereket. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A kismama és a babája túlélte

A kismama és babája túlélte a balesetet, ám a két sofőr az ütközés következtében a helyszínen meghalt. Bianka a baleset után elmondta: szívből együttérez Gábor családjával, hiszen a férfit a barátjának tekintette.

„Fel kell nevelnem”

„Az Úr valamiért vigyázott rám és a születendő kislányomra, amiért életem végéig hálás leszek neki. Már van egy másik gyermekem is, őt is fel kell nevelnem” – nyilatkozta a Borsnak a veszélyeztetett terhes kismama.

Folyamatos fenyegetések

Biankát és családját a balesetet követő napokban folyamatosan fenyegetések érik. Mónika, a kismama édesanyja rettegésben él.

Rettegésben élnek

„Összesen tíz gyermekem született, a kisebbek még velem élnek, így öt kisgyerekről és Biankáról nekem kell gondoskodnom, és nekem kell nekik biztonságos otthont nyújtanom. Sajnos úgy tűnik, hogy nem mindenki lát bennünket Berhidán szívesen” – mondta Bianka édesanyja, és hozzátette: a tragédia óta rettegésben él a szeretteivel.

„Ránk gyújtják a házat”

„Gábor ismeretségi köréből folyamatosan kapjuk a fenyegetéseket.  Közölték, hogy agyonvernek minket és ránk gyújtják a házat, valaki még olyat is üzent, hogy Biankához bemennek a kórházba és ledobják az emeletről, hogy ő és a baba is meghaljon” – árulta el az elkeseredett asszony.

Nem lehet okolni

„Bianka próbált a helyszínen segíteni Gábornak, de nem tudott mit tenni. A szörnyű baleset miatt nem lehet őt okolni” – szögezte le Mónika.

Alapos vizsgálat vár rá

Bianka orvosi leletei egyébként nem túl biztatóak. A hemoglobin-értéke 20-at esett, ezért felmerült a gyanú, hogy a baleset következtében szétrepedt a lány mája. Ezt az ultrahangos vizsgálat kizárta, de egy alapos kivizsgálásra mindenképpen szükség van. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu