Krisztina és Árpád halála miatt összeroppant a család, a nőt alig pár éves kisfia is gyászolja. A fiatalok emlékére búcsúztatót szerveztek. A sofőr és utasa órákon keresztül feküdt egy roncsba szorulva, miután autójukkal a fák közé csapódtak és felborultak.

Észrevehetetlen volt  

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról, hogy tragikus baleset történt a napokban Emőd és Bükkaranyos között. Egy személygépkocsi lesodródott az útról, majd a fák közé csapódott, ahol felborult, és eltűnt a bokros-fás terület takarásában. Az autóban ülő 25 éves családanya, R. Krisztina és barátja, a 38 éves B. Árpád együtt utaztak hazafelé Emődre, ugyanis mind a ketten helyi lakosok voltak. A helyszínről származó információk szerint a nő vezette a kocsit, amivel majdnem haza is értek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Órákig feküdtek a roncsban

Az autó azonban, miután lecsúszott az útról, mélyen becsapódott a fákkal és bokrokkal benőtt szegély mögé, a hajnali órákban viszont szinte észrevehetetlenné vált a világítás nélküli, gyéren járt útszakaszon. Az autó így egészen reggelig takarásban feküdt, hajnali hét körül vette csak észre egy arra járó férfi. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem tudták megmenteni őket

Bár ő azonnal segítséget hívott, a roncsba szorult Krisztina és Árpád életét már nem lehetett megmenteni, mire ugyanis a rendőrök a helyszínre értek, meghaltak az összezúzódott kocsiban.

Sötét útszakasz

„Az a szakasz egyáltalán nincs kivilágítva, nem is járnak arra sokan a napnak ezekben az óráiban, így, ha mélyen a bokrok mögött volt a kocsi, nem csodálom, sajnos, ha senki nem vette észre” – mondta a Metropolnak egy, a közelben élő férfi, aki gyakorta jár az adott szakaszon. 

Még ma is élhetnének

A fiatalok ismerősei szerint lehetséges, hogy Kriszti és Árpi még élnének, ha nem zuhannak olyan mélyen a fák közé. „Lehet, hogyha meglátja az autót valaki, Kriszti és Árpi még mindig élnének. De sajnos állítólag nagyon takarták a bokrok és a fák” – nyilatkozta a két fiatal egyik ismerőse. 

Mindenki szerette Krisztit és Árpit

Kriszti és Árpi hosszú évek óta közeli barátok voltak, mindenki ismerte őket a településen, haláluk sokkolta az emődieket. „Ismertem mind a kettőjüket, és megszakad a szívem a történtek után. Krisztit a kisgyereke várta haza, Árpit pedig a családja. Mind a ketten nagyon jó emberek voltak, és olyan űrt hagytak maguk után, amit lehetetlen lesz betölteni” – árulta el egy helybeli a lapnak.

Mindennél jobban szerette

„Krisztinának a kisfia még csak pár éves, szörnyű, hogy csak ennyi időt tölthetett az anyukájával, aki pedig mindennél jobban szerette” – tette hozzá.

„A világ legjobb barátja volt”

„Már most hiányzik Árpi, aki a világ legjobb barátja volt. Mindig ott volt, ha segítség kellett, akár a családja, akár a barátai kérték. A családja összeroppant a történtek után, ahogy mi, a barátai és ismerősei is. Csütörtökön volt is egy megemlékezés Árpiért, a családja szervezte” – mondta az ismerős. A halálos baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu