Elesett a mellékhelységben és meghalt egy fiatal férfi december 29-én a Péterfy Kórház pszichiátriáján. A haláleset miatt vizsgálat folyik a kórházban.

Balesetet szenvedett és életét vesztette egy 22 éves férfi december 29-én a Péterfy Kórház-Rendelőintézet, Országos Traumatológiai Intézetben – írja a  Magyar Hang.   A lap szerint egy beteg, aki a pszichiátriai osztályon feküdt, a mosdóban elesett és életét vesztette.

Megszólalt az áldozat családja is, akik, elmondták, értetlenül állnak a tragédia előtt, nem értik, hogyan eshetett meg mindez a jó erőben lévő, aktívan sportoló gyermekükkel, aki még a kórházba kerülése előtt, december elején is aktívan edzett, szeptember végén például félmaratont futott.

Jelenleg a toxikológia leletekre várnak, arra kíváncsiak, kaphatott-e a fiú olyan nyugtatószereket, amelyek esetleg közrejátszhattak a balesetben. Ha pedig igen, miért engedték neki, hogy egyedül járkáljon az osztályon és a síkos padlón.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt Sásdi Antal főigazgató is, aki megerősítette a tragédia hírét: „Valóban történt halálos kimenetelű baleset a pszichiátriánkon. A rendőrségi vizsgálat folyamatban van, annak lezártáig információt nem tudunk adni” – mondta.

Kiemelt kép: Péterfy Sándor Kórház és Rendelőintézet – Forrás: ittlakunk.hu