Keményen beszólt Nagy Feró az egykori kvízmesternek, Vágó Istvánnak, mert kritizálta az Artisjus új elnökét, Nagy Feró zenésztársát. Feró bukott tévés celebnek nevezte Vágót, áll a bál a Facebookon.

Új elnök miatt lett balhé

A történet egy héttel ezelőtt kezdődött, amikor az Artisjus elnökének új elnökéről, Német Alajos Lojziról posztolt Vágó István a közösségi-oldalán. Az Artisjus az a szervezet, amely a zenészek jogdíjait könyveli és fizeti. Vágó azt írta: „Gratulálunk a rá szavazó vezetőségi tagoknak, és kívánjuk, sokáig óvja agya víztartalmának kristályszerkezetét”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Agyunk kristályvízszerkezete

Vágó az idézett mondatával arra utalt, hogy Németh Alajos korábban arról beszélt a HírTV-ben, hogy szerinte azért nem jó arról cikkezni, hogy Orbánék lopnak, mert az rombolja az agyunk kristályszerkezetét.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Bukott TV celeb

Némi fáziskéséssel, Nagy Feró a Facebookon reagált Vágó István megjegyzésére. Így fogalmazott: „Hé Vágó István! El a kezekkel Német Alajos Lojzitól! Hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!? Mi még emlékszünk, basszusgitározásból megbuktál, milliókat kerestél egy kamu kvizműsorban és még mindig a közpénzből költünk rád, mint BKV felügyelő bizottsági tag, mert ott nem kell semmihez érteni.” – írja Nagy Feró, majd így folytatja:

Kussolj

„Lojzi egy kitűnő zeneszerző, zenész, egy rendkivül szerény csendes ember, a dalait Kárpát medence szerte ismerik éneklik. Na most kussolj el! De gyorsan!” – üzente Vágó Istvánnak.

Szerény, kedves ember

A Facebookon mindkét sztár oldalán megjelentek a hozzászólások, ki az egyik mellé áll, ki a másiknak ad igazat. Van aki azt írja, hogy „Én ugyan nem ismerem Vágó úr munkásságát olyan jól, mint Feró, viszont amit Lojziról írt, az szent igaz. Sokat adott az embereknek, és mellette a mai napig egy szerény, kedves ember maradt. Nem mellesleg pedig egy kiváló zenész kerül így az Artisjus élére, aki tudja min lehet és kell javítani az Artisjusnál, mert bőven vannak gondok.”

Buta vagy, mint a döngölt föld

Másook így fogalmaznak Feró posztja alatt: „Kossuth díjas gyökér! Mit képzelsz magadról? Buta vagy, mint a döngölt föld, Vágónak a kis lábujjában több esze van mint neked. Mióta fidess csicska lettél, még bunkóbb vagy, mint valaha.”

Bukott celeb

Mások inkább Vágót ekézik: „Nagy Feró már alkotott maradandót a zenei történelembe. De ez a gyurcsánycsicska bukott celeb vágó vajon mit, hazaáruláson kivül? Nyomába se érhet Ferónak!”

Ilyen a világ

És olyan hozzászóló is akad, aki megpróbál egyensúlyozni: “Az ember alkalmazkodik az adott körülményekhez, mást nem tehet. Most ilyen a világ, még ha látjuk is hogy nem jó felé halad.”

Kirúgatott egykori tévés műsorvezető

Vágó István cikkünk megjelenése előtti percekben reagált Feró posztjára. Így fogalmaz: Nem “emeltem kezet” Lojzira. Továbbra is bárkit “merészelek” a számra venni, még Nagy Ferót is. Nem “bukott celeb” a jelenlegi státuszom, hanem Feró új elvtársai által kirúgatott egykori tévés műsorvezető. Lehet, hogy “megbuktam basszusgitározásból”, de nem emlékszem, melyik koncertemen üdvözölhettem volna a veterán zenészt, ahol ezt megállapíthatta volna. Hogy miért lett volna “kamu” bármelyik kvízműsorom, annak a bizonyítása érdekelne. Ha arra gondol, hogy “előre ismertem a kérdéseket” a Milliomosban, akkor Feró ne sunnyogjon, mondja ki, és ennek cáfolatát akár bíróság előtt is bemutatom. Nem vagyok a BKV felügyelőbizottságának tagja. És a végén egy szép látlelet a Feró által képviselt Fidesz-világ jelenlegi állapotáról: “Na most kussolj el! De gyorsan!!!!” Az új Kossuth-díjas új stíljében válaszolok. Hát egy nagy büdös francot! Ennek a világnak akarunk véget vetni.” – írta Vágó István válaszában Nagy Ferónak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagy Feró és Vágó István – BPK-montázs