Hétfő délután kigyulladt egy jármű az M3-as autópályán Bag térségében. A balesetről videót készített ez egyik olvasónk, a felvételt a cikkünk alatt nézheted meg.

Kigyulladt egy autó

Lángra kapott egy személyautó az M3-as autópálya 42-es kilométerszelvényénél, Budapest irányába. A tűzhöz a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat.

Egy sávon halad a forgalom

A gépkocsi utasai el tudták hagyni a járművet. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Motortér ég

Olvasónk videóján jól látszik, hogy az autónak az eleje ég, vélhetően a motortérben lobbantak fel a lángok.

Elhunyt a TV2 felfedezettje

Októberben a TV2 felfedezettje, Csontos Karina égett halálra egy autóban, miután balesetet szenvedett az a jármű, amiben utazott. A 17 lányon kívül még három fiatal vesztette életét.

Nem tudtak kimenekülni

A Renault típusú gépkocsi kigyulladt, utasai és a sofőr már nem tudott kimenekülni, így mind a négyen szörnyethaltak. Az áldozatok között Karina mellett volt egy 21 éves rendőr hadnagy, egy 25 éves határőr, valamint egy fiatal focista lány is.

Barátnője jött érte

Karináért azon a csütörtök este az egyik, a közelben lakó barátnője és két olyan fiatalember ment érte haza, akikkel a családja szerint nem is tartotta a kapcsolatot. A tragikus baleset a 17 éves lány otthonától 30 kilométerrel történt.

Azt hitték, otthon alszik

„Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt – mondta akkor Karina nővére.

A rendőrök behívták a családot

“Amikor anya másnap felkelt, megrémült, mert nem találta Karinát. Azt hitte, lement a barátnőjéhez az alsó emeletre, de sem ott, sem a munkahelyén, egy közeli boltban nem találta. Végül a rendőrök hívták, hogy menjen be hozzájuk. Reménykedtünk benne, hogy nem róla van szó, de amikor a láncát és a kulcsát odaadták anyunak, teljesen összeomlott. Én még a mai napig nem fogtam fel a húgom halálát, a lelkem soha nem fogja elfogadni. Kibírhatatlan a családunk fájdalma. Nem tudom, hogy kell túlélni ezt a fájdalmat” – mondta a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzőjének nővére. A TV2 felfedezettjének balesetéről is videó készült, ezt ide kattintva éred el.

Itt az M3-ason történt balesetről készült videó

Kiemelt kép: részlet a videóból