Kigyulladt egy kamion az M1-esen Bicskénél, teljesen leállították a forgalmat a Győr felé vezető oldalon, közben sokfelé szállingózik még a hó, havasak az utak. Műszaki hiba miatt ritkábban jár ma a metró a Déli és az Örs között.

Az égő kamion miatt leállították a forgalmat

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Bicske térségében, a 38-as km-nél megállították a forgalmat, mert egy kigyulladt kamiont oltanak.

Nagyon esik a hó az M1-es agglomerációs szakaszán

Az ellenkező, főváros felé vezető oldalon is lelassult a haladás a nézelődők miatt, ráadásul a térségben az intenzív havazás miatt a látástávolság is lecsökkent.

Sokfelé esik, szállingózik a hó

Országszerte borult, felhős az idő, a Dunántúl északi felén, Pest megye területén, a Tiszántúlon és az északkeleti országrészben havazik, illetve szállingózik a hó.

Sónedvesek az utak

A gyorsforgalmi, valamint a fő-és mellékutak szinte mindenütt sónedvesek. A látási viszonyok mindenütt jók, elvétve párás a levegő.

Szélcsend van

Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás, Jászberény, Tiszafüred és Polgár térségében élénk délnyugati szél fúj. A hőmérséklet -6 és +2 C fok között változik, a leghidegebb értékeket az északkeleti országrészben mérték.

Ritkábban jár ma a metró

A BKK tájékoztatása szerint, 04:36-kor észlelt hiba miatt nemcsak egy szakaszon, hanem a teljes vonalon, a Déli pályauvar és az Örs vezér tere között ritkábban járnak ma a szerelvények.

Délután kisüthet a nap

Az Időkép előrejelzése szerint csütörtökön napközben már kevesebb helyen várható további havazás, hózápor, miközben többfelé felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap.

Kiemelt kép: Lángoló kamion az M1-esen – Forrás: Facebook/autópályás csoport