Tragédiába torkolt a veszekedés: lelocsolta magát benzinnel és a lángok közé sétált egy nő a Békés vármegyei Dobozon. A férje hiába próbált segíteni neki, ő is megégett. Az asszony szinte teljes testfelületén összeégett és a kórházban belehalt sérüléseibe.

Lakhatatlanná vált

Szombat este leégett és lakhatatlanná vált egy ház a Békés megyei Dobozon, amiben egy középkorú nő és egy férfi élt együtt. A teljes terjedelmében égő épületből a tűzoltók egy személyt kimenekítettek, majd három vízsugár segítségével eloltották a lángokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Veszekedtek

A helyiek szerint a házban élő házaspár veszekedett, mielőtt felcsaptak a lángok. A férfi megpróbált segíteni bajba jutott nőn, amiközben még a kezeit is súlyosan megégette, de hiába.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Minden lángra lobbant

„Itt kívül leöntötte magát benzinnel és lépett be a folyosóra, ott meg lángra lobbant pillanatok alatt minden” ‒ mesélte a szomszéd az RTL Híradónak.

Szinte az egész teste megégett

A nő ezután a fürdőszobába futhatott, ahol összeesett. Testfelületének csaknem 100 százalékában megégett életveszélyesen, már a helyszínen is életmentő beavatkozásokra volt szükség.

Életét vesztette

Állapota stabilizálása után őt és a férfit is kórházba szállították, ahol azonban a nő hajnalban életét vesztette. A rendőrség büntetőeljárást nem indít az ügyben.

Kórházba került

A Kékvillogó.hu írt arról korábban, hogy bejelentés a rendőrségre, miszerint egy Heves vármegyei kistelepülésen otthonából – feltehetőleg a férje által okozott sérülései miatt – egy nőt szállítottak kórházba. 

Bántalmazta a feleségét

A helyszínen a bűnügyi szakemberek megállapították, hogy az ott élő 30 éves férfi valóban bántalmazta feleségét, a gyanú szerint több helyen megütötte őt, erőszakoskodott vele, továbbá intim testrészein égési sérüléseket okozott.

Eljárás indult

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályára a férfit előállították, ellene személyi szabadság megsértése bűntett, erőszak bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Letartóztatták

A nyomozó hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette, majd kezdeményezte letartóztatását – írta a police.hu. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció