Alig akad ma már olyan ember, akinek ne lenne otthon laptopja. Ezerféle dolgot tudunk elintézni rajta, így meglehetősen fontos, hogy mindenkor jól működjön. Egy megbízhatatlan gép csak mérgezi az ember életét: hosszabbá teszi a munkával töltött időt, bosszant, amikor épp kikapcsolódnál, és cserben hagy, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá. Ha ismerős a helyzet, akkor legfőbb ideje a tettek mezejére lépni.

De nincs meg az anyagi keret!

Sokan talán valóban anyagi okokból halogatják a laptopjuk cseréjét. Cikkünk most kifejezetten nekik szól, hiszen ezek szerint ők nem ismerik a Laptopland.hu használt, prémium laptopjait. Persze sosem késő tudomást szerezni róluk, de a legjobb talán mégis akkor megismerni ezt a lehetőséget, amikor még vásárlás előtt állsz. Mint például most!

Ha ezt az utat választod ugyanis, akkor a bolti ár töredékéért juthatsz hozzá olyan csúcskategóriás modellekhez, amilyenekről álmodni sem mertél ezidáig. Hogy hogyan lehetséges ez? Mutatjuk!

A céges laptopok új élete

Talán te magad is használsz céges laptopot, így tudod, hogy mennyire megkímélt darabokról van szó. Ugyanakkor minden szervezet időről időre lecseréli az eszközparkját, aminek következtében számtalan csúcskategóriás elektronikai cikk, többek között laptop, számítógép vagy monitor kerül az utcára.

A Laptopland.hu csapata nélkül ezek vagy a szemétégetőben végeznék, teleszórva a levegőt mérgező anyagokkal, vagy valamely elmaradott ország szeméttelepére kerülnek, ahol csendesen és lassan, ámde roppant kitartóan szennyezik a talajt, a vizet, ezzel is nehezítve az ott élők amúgy sem könnyű életét.

Ha viszont te örökbefogadsz egyet – a bolti ár töredékéért -, akkor azzal máris hatalmas lépést tettél afelé, hogy csökkentsd az ökológia lábnyomodat.

De mi történik szanálás után?

A szakértői csapat kezébe kerülve minden egyes laptopot alaposan átvizsgálnak hibák után kutatva. Bár legtöbbször valóban csupán szépséghibás, kopott, karcolt vagy megfakult termékekről beszélünk, akad azért olyan helyzet is, amikor valóban javításra szorul egy-egy gép. Ilyenkor természetesen a szerelők a legnagyobb gonddal járnak el, és ezt hivatott ellenőrizni a hosszas tesztszakasz is, amikor alapos teszt alá vetik a feljavított eszközt. 

Amint meggyőződtek arról, hogy minden a legnagyobb rendben működik, már kerül is ki a webshop virtuális polcára, ahol minimum két év garanciával te magad is megvásárolhatod!

Válogass kedvedre!

Mivel minden cég más és már márkára esküszik, ezért valóban mindegyik neves számítástechnikai cég produktumai megtalálhatóak a palettán, ami azt jelenti, hogy simán megvan arra az esély, hogy ugyanúgy a kedvenc márkádat tudd megvásárolni, csak ezúttal takarékosan és környezettudatosan!

Próbálj meg így vásárolni, és látni fogd, mennyivel jobb érzés, mint besétálni egy márkakereskedésbe, egy ujjal egy dobozra bökni, kifizetni és elvonulni – nem gondolva másra, csak önmagadra.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.