Minden bizonnyal figyelmetlenség okozta azt a látványos balesetet, ami Gödöllőn történt hétfőn délelőtt. Két autó ütközött össze egy kereszteződésben, pedig a jelzőlámpák működtek.

Csattanás a kereszteződésben

Két személyautó ütközött össze hétfőn délelőtt Gödöllőn, a Dózsa György út és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyi sérülés nem történt

A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végzezték. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, de mint kiderült: személyi sérülés nem történt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Forgalmi akadály

A látványos baleset helyszínén forgalmi akadály alakult ki, nehéz volt átjutni a kereszteződésen, illetve egy ideig nem volt lehetséges a kanyarodás.

Látványos baleset történt

Fotó: Facebook/Gödöllő

Az oszlop állította meg a Hondát

Fotó: Facebook/Gödöllő

Torlódás alakult ki a helyszínen

Fotó: Facebook/Gödöllő

Működtek a jelzőlámpák

Fotó: Facebook/Gödöllő

Figyelmetlenség lehet az ok

A közlekedési lámpák működtek, a balesetet vélhetően figyelmetlenség okozta. „A közlekedési morál és a mások segítése egyenlő a nullával” – írta egy hozzászóló a balesettel kapcsolatban a közösségi oldalán.

Jobb a körforgalom?

„Még néhány körforgalom kellett volna ebbe a városba már 15 évvel ezelőtt, kár volt a lámpákat erőltetni mindenhol” – tette hozzá egy szemtanú.

Hírhedt kereszteződés

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy újabb karambol történt Soroksáron, a hírhedt Tartsay – Szent László kereszteződésben. Az elmúlt hétvégén egy Daewoo Matiz és egy Ford Focus csattant egymásnak, a mentők egy embert szállítottak kórházba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a gödöllői baleset helyszíne. Fotó: Facebook/Gödöllő