1500 adag kábítószert találtak 3 fiatalnál Budapesten. A fiatalokat Angyalföldön fogták el pár nappal ezelőtt. A drogkereskedőknél pénzt is találtak.

3 embert fogtak el kábítószer miatt

Kábítószer-kereskedelem miatt indított büntetőeljárást a BRFK két fiatal férfivel és egy nővel szemben A nyomozás adatai szerint a 22 éves, budapesti B. Zoltán és a 21 éves S. Péter speedet, marihuánát, LSD-t, extasyt és kokaint is árult a fővárosban. A feltételezett elkövetőket Angyalföldön fogták el a rendőrök pár nappal ezelőtt.

Pénzt és kokaint találtak

A fiatalabb férfinél több mint egymillió forint és 4 gramm kokain volt, a lakásán pedig további körülbelül 1,3 kilogramm különböző fajtájú kábítószert és az adagoláshoz, árusításhoz használt eszközöket is találtak a nyomozók.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

A másik gyanúsítottnál is sok drogot találtak

Az idősebb gyanúsított lakásának átkutatásakor további 50 gramm, többféle kábítószer és százezer forint került elő.

Ez is érdekelhet:

“A tragédia napján kellett volna kiköltöznie albérletőből” – strokja miatt ment tönkre az élete, László a 4. emeletről ugrott ki Kőbányán

Egy 19 éves lányt is elfogtak

Ugyanezen a napon fogták el a józsefvárosi nyomozók a 19 éves R. Biankát, akinél 15 tasakban kokaint, ketamint és extasyt találtak a rendőrök.

A lány továbbértékesítette a drogot

Az eljárás adatai szerint a lány a férfiaktól vette a drogot, hogy továbbértékesítse. A lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke közel hárommillió forint.

Őrizetbe vették a két férfit

A józsefvárosi nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt a két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, míg a fiatal nővel szemben szabadlábon hagyása mellett folytatják az eljárást.

A rendőrség a rajtaütésről ezt a videót tette közé

Kiemelt kép: házkutatás – Forrás: police.hu