Kőbányán a Mázsa téren a Pongrác útről érkezett egy 30 milliós Mercedes, amelynek elsőbbséget kellett volna adnia a BKK busznak, de megpróbált elé kerülni. Csúnyán elintézte a busz a luxusautót.

Szabályosan jött a busz

A fedélzeti kamerával készült videón jól látszik, hogy a BKK busz szabályosan, de tempósan közeledik a megálló felé, közben érkezik a Mercedes. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem vette észre a buszt

A metálkék luxusterepjáró sofőrje talán úgy gondolta, hogy neki mindent lehet és elsőbbsége van. Nem kizárt, hogy egyszerűen csak, megpróbált becsússzanni a busz előtt, és az is lehet, hogy egyszerűen nem vette észre az érkező buszt a sofőr.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elkapta a Mercedest

A Bpautósok.hu Youtube oldalára felkerült felvételen jól látszik, hogy a busz elkapta a Mercedes elejét és valósággal magával rántotta, majd felnyomta a padkára.

Irányíthatatlan luxusautó

A forgalomban amúgy robosztusnak látszó Mercedes SUV a busz mellett eltörpül és amikor nekimegy a busz, láthatóan irányíthatatlanná válik a luxusautó.

Ledarálta a Merci elejét

A videón az is jól látszik, hogy a busz ledarálta a Mercedes jobb elejét. A sofőrnek ez nminden bizonnyal drága mulatság volt. Ha van is biztosítása az önrész egy ilyen luxusautó esetében sok százezer forint lehet.

A busznak volt elsőbbsége

A KRESZ ebben az esetben elég egyértelmű képet fest, hiszen a Pongrác útról érkező Mercedesnek elsőbbséget kellett volna adni a busznak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az esetről készült videó

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból