Rejtély, hogy miért ment át a Ford a szemközti sávba, ahol egy kisteherautó platójának rohant és szinte teljesen összeroncsolta a kisautót. A sofőr rengeteg vért vesztett, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Drámai ütközés

Eleinte minden rendben volt

A 15. és 16. kerület határán, az M0-s és a Szentmihályi út között húzódó 21105-ös bekötőúton haladt egy hölgy a Szentmihályi út felé Ford Fiesta áruszállító gépjárművel.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Semmi nem maradt a Ford elejéből

Hirtelen áttért a szemközti sávba

A Szlovák úti körforgalom után a jobbkanyart elhagyva, már az egyenes szakaszon ismeretlen okból áttért a bal oldalra, ahol éppen egy Toyota Dyna platós kisteherautó érkezett.

Csoda, hogy élve megúszta

Teherautónak rohant

A két jármű nem frontálisan ütközött, de a Ford sofőrje így még rosszabbul járt, mert fékezés nélkül a plató sarkának rohant, ami pont egy ülő embernek a fejmagasságban kezdődik, így beszorult a roncsba.

Feszítővágó kellett

A fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a vezetőt, aki sok vért vesztett, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Beütötte a fejét

A kisteherautó sofőrje beütötte a fejét a szélvédőbe, őt CT vizsgálatra szintén kórházba vitték a mentők, utasa neki sem volt.

A teherautó is összetört

Leszakadt a tengely

Az ütközés erejét jelzi, hogy a kisteherautó hátsó tengelye kiszakadt, a Ford bal hátsó kereke pedig úgy elrepült, hogy a műszaki mentés végéig sem sikerült megtalálni.

Lezárták az utat

A bekötőutat órákra lezárták, cikkünk megjelenésekor is még zárva van, emiatt a környéken hatalmas a torlódás – írta a helyszínen tartózkodó tudósítónk.

Forók: BPK/Gombkötő Krisztián