Ész nélkül próbálta megelőzni a Hondát vezető sofőr az előtte haladó Lexust. Nem vette észre, hogy érkezik egy IVECO teherautó, csúnya vége lett a vagánykodásnak.

Megvárta a Lexus, hogy menjen el a teherautó

Egy Honda tartott a soroksári Megapark felől a Szentlőrinci út felé, a felhajtó ágon csütörtök este. Mögötte egy Lexus haladt, amelyik balra, a Méta utca felé akart kanyarodni. Ő valószínűleg vétlen volt a balesetben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rosszkor előzött a Honda

Információink szerint a Honda fiatal vezetője a kanyarból kijövet valószínűleg vagy figyelmetlen volt, vagy túl nagy sebességgel érkezett, mindenesetre nem tudott megállni a Lexus mögött, ezért megelőzte és elkezdett balra kanyarodni.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Szinte beszakadt a Honda oldala

Összeütközött a teherautó és a Honda

Erre azonban az Iveco vezetője nem számított. Azonnal nagy erővel fékezett, ahogy felbukkant előtte a személyautó, de már nem tudott megállni és a Honda bal oldalába rohant.

Túl nagy baja nem lett a teherautónak

Átrepült a járdaszigeten

A hatalmas erejű becsapódás hatására a Honda átrepült az elválasztó járdaszigeten és a Szentlőrinci út mellett az árokba csapódott.

Durván elintézte az autóját a Honda sofőrje

Koponyasérülés

Vezetője beszorult a roncsba, és mivel egyetlen légzsák sem nyílt ki, nagyon súlyos koponyasérülést szenvedett. A fővárosi hivatásos tűzoltók a bal első ajtó levágása után tudták őt kiszabadítani, majd újraélesztés után kórházba szállították a mentők.

Nyaksérülés

A teherautó középkorú férfi sofőrjének a nyaka sérült meg a baleset során. Elmondása szerint csak ötvennel jött a felüljárón, de ezen a szakaszon egyébként is 70 a megengedett sebesség, úgyhogy semmiképpen sem hajtott gyorsan. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Még kérek baleseti híreket! Kattints ide!

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.