Egy fiatal focista halt meg kedd hajnalban az 51-es főúton történt balesetben. Kovács Ferenc Gyulát halálhírét sportegyesülete hozta nyilvánosságra.

Amint azt a BudaPestkörnyeke.hu is megírta, halálos baleset történt kedd hajnalban az 51-es főúton Dunavarsánynál. Egy személyautó rohant egy kamionba, az ütközés következtében egy 19 éves fiú halt m

A baleset áldozata Kovács Ferenc Gyula. A Szent István SE Labdarúgó Szakosztálya Facebook oldalán búcsúzik egykori labdarúgójuktól.

“Ledöbbenve és megrendülten fogadtuk a hírt, hogy Egyesületünk egyik fiatal labdarúgóját Kovács Ferenc Gyulát, ahogy mi ismerhettük Fecót, ma hajnalban tragikus autóbaleset érte, és sajnálatos módon életének 19-ik esztendejében távozott közülünk…….

Aki ismerhette őt tudta, hogy egy végtelenül szorgalmas, tisztelet tudó, jó kedélyű és vidám természetű ember, aki igazi csapatjátékosként ha szükség van rá, még betegen is kimegy a pályára, hogy társai segítségére lehessen. Nagyon nehéz ilyenkor szavakat találni, emléke mindig velünk marad……Fájó szívvel búcsúzunk, és osztozunk a gyászban családjával.” – írták a közösségi oldalon.

Kiemelt kép: Kovács Ferenc Gyula – Forrás: Facebook