Vasárnap este szenvedett egy autós látványos balesetet a Hungária körúton, az Erzsébet királyné útjánál. Az autó egy tűzcsapot teljesen letarolt, végül pedig egy oszlopnak ütközött.

Csőtörés Budapesten

A Balesetinfo adott hírt róla, hogy egy autós kidöntött egy tűzcsapot a Hungária körúton, az Erzsébet királyné útjánál. A kidőlt tűzcsap miatt csőtörés, illetve hatalmas szökőkút keletkezett a belvárosban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hungária körúton történt baleset

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Több méter magas szökőkút

Az Opel Corsa sofőrje a baleset során egy tűzcsapnak, majd egy villanyoszlopnak ütközött a 14. kerületben. A műszaki mentés során a tűzoltók áramtalanították a balesetező autót.

Ez történt

A sofőr egyedül utazott az Opelben, a baleset során pedig megsérült. Őt elvitték a mentők, a kutyáját pedig az Állatvédő Liga eteti éppen.

Összetört az autó

Fotó: BalesetInfo

Állatmentők vigyáznak a kutyusára

Fotó: BalesetInfo

Sávlezárás

A baleset és az óriási szökőkút miatt a Hungária körút érintett szakaszán, a Buda felé vezető oldalon egy sávot lezártak.

Így tört fel a víz

Fotó: Balesetinfo

Dolgoznak a műszaki mentésen

Fotó: Balesetinfo

Korábban egy villamos siklott ki Budapesten

Mint megírtuk, ked délután az 50-es villamos a Corvin körút felé haladt, amikor hirtelen leugrott a sínről, és kisiklott a szerelvény.

Váltóhiba

A szokatlan balesetet feltehetően egy váltóhiba okozhatta. A villamos első része ugyanis áthaladt a váltón, tehát nem lehet a szerelvénynek műszaki hibája.

Utasok is voltak rajta

A kisiklott villamoson utasok is tartózkodtak, de szerencsére sem ők, sem a vezető nem sérült meg. A műszaki mentést a BKV munkatársai faékek és falapok segítségével oldották meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszínelés – Forrás: BalesetInfo Facebook-csoport