Míg pár évtizeddel korábban egyenesen elképzelhetetlen volt, hogy többször költözzön az ember, sőt sokszor még a szülői házat sem hagyták el, csak legfeljebb külön bejáratúra építették, addig a harmadik évezred hajnalán mi sem természetesebb annál, minthogy országot, várost, lakást és otthont váltunk. 

A röghöz kötött életmódot felváltotta a mobilitás és a kozmopolita világszemlélet, így ennek fényében többször nyílik mindenkinek alkalma költözni, és ezzel természetesen kialakítani az otthont.

Ha épp úgy alakult, hogy ismét tiszta fallal kezdheted az életed, akkor érdemes megtekinteni a Wallmaxx Tapéta Webáruház Rasch Andy Wand kínálatát! 

Te világpolgárnak tartod magad?

Gondolkoztál már ezen a kérdésen? Ha eddig még nem, akkor most itt a kitűnő alkalom!

Mennyire vagy nyitott más kultúrákra, mennyire vagy magabiztos idegen országokban, mennyire tudod átérezni más világok életérzéseit? Mennyire szereted a városi miliőt? Szeretsz elveszni az eldugott utcácskákban, hogy újabb titkait fedje fel előtted a város? Keresed a zöldet, a természetet, és mély levegőket veszel, amikor egy épületegyüttes mélyén egy buján zöldülő parkra bukkansz?

A harmadik évezred embere a rengeteg információnak és a rendkívül gyors információáramlásnak köszönhetően nem kényszerül arra, hogy csak a saját kis buborékában éljen, a világ és ezzel együtt a lehetőségek tárháza is kitárul.

Így van ez a tapétaválasztás esetén is: míg korábban csak a város egyetlen boltjában tudtál választani az elérhető tízféle tapéta közül, addig ma már nincsenek határok, sem mennyiségben, sem stílusban! Nem kell hát beérned az elavult mintákkal, hiszen Andy Wand olyan kollekciót alkotott, amely minden urbanista kozmopolita álma!

Az otthonod tükrözze a személyiséged!

Talán mondani sem kell, de bárhova is vet a sors, mindig rendkívül fontos, hogy magadévá tudd tenni a teret. Persze utána jöhetnek az apróbb dolgok, amiktől végleg otthonossá válik az új élettered, de a falak olyan domináns szerepet kapnak, hogy feltétlenül érdemes azokkal kezdeni, és pénzt, valamint időt nem sajnálva megkeresni azt a tapétakollekciót, amelyek tökéletesen tükrözik az ízlésvilágunkat.

Ezt persze elsősorban úgy fogod tudni megtenni, hogy az ízlésednek megfelelő tapétával vonod be a nagy falfelületeket. Ne gondold, hogy ez így túl sablonos! A Rasch Andy Wand kollekciója gondoskodik az izgalmakról! Kellemesen elegáns és visszafogott színvilág, városias hangulat és játék a felületekkel – ez jellemzi ezt a fantasztikus kollekciót, amelyet most meg tudsz tekinteni és meg is tudsz vásárolni a Wallmaxx Tapéta Webáruház jóvoltából!

Légy merész és egyedi!

Ha már van merszed az álmaidat követni, és akár költözni is értük, akkor téged nem tarthat vissza semmi. Bátran vállald fel az ízlésed, egy percig se félj kilógni a sorból!

Vessen bárhova is a sors, az otthon tőled lesz otthon! Varázsold hát bátran a mostani lakásod otthonná, és élvezd, amit a város mutat neked!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!