Újpalotán nem ritka, hogy a villamossíneken ér véget egy autó útja. Szombaton újabb baleset történt, és a valódi okokra az anyósülésen utazó férfi világított rá.

Sínekre hajtott egy autós

Nem is olyan régen a Bánkút utcánál egymás után két autós is a sínekre hajtott, ezen a hétvégén pedig a Vásárcsarnoknál történt hasonló eset. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Nem kis felfordulás

Az Újpalotai csevegő oldal írt arról, hogy egy személygépkocsi elhagyta az utat, majd felszaladt a villamossínre, nem kis felfordulást okozva az arra járók és az ott élők számára.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Túl közel hajtott hozzájuk egy Suzuki

A balesetet szenvedő autó utasa ugyancsak a közösségi oldalon osztotta meg gondolatait az esettel kapcsolatban. Azt írta: túl közel hajtott egy Suzuki hozzájuk, és csak azt látta, hogy az autó pár centi távolságra van mellettük.

Megijedtek

Ettől megijedt, a sofőrre kiáltott, aki erre balra rántotta a kormányt. A padka túl közel volt és a mozdulattól kitört az autó bal kereke, majd a padka felett beszálltak a sínekre.

A villanyoszlop állította meg az autót

„Lehet, hogy nem kellett volna felkiáltanom”

„Részesre voltam a balesetnek, én ültem jobb oldalon, az anyós ülésen, amikor éppen telefonáltam. Lehet, nem kellett volna felkiáltanom, hogy vigyázz. Meghúzzák a jobb oldalunkat, és kész” – írta.

Nem érdemes találgatni

Egyúttal megjegyezte azt is, hogy nem érdemes a továbbiakban találgatni és rosszindulatú megjegyzéseket tenni. Mindenesetre szerencse, hogy nem történt komoly személyi sérülés.

Csúnyán megsérült az autó eleje

Sok a figyelmetlenség

„Én csak azt nem értem, hogy hetente több baleset van három-négy megállón belül. Ennyire figyelmetlenül vezetnek az emberek? Napi szinten van ezen a vonalon fennakadás. Nincs illetékes hatóság, aki ezt kivizsgálja? Az elmúlt pár hónapban mitől szaporodnak meg ezek az események?” – kérdezte egy hozzászóló.

Nem könnyű megállni

„Az a baj, hogy a sok Forma1-es versenypilóta úgy gondolja, hogy még a villamos előtt átér. Csak azt felejtik el, hogy a 40 tonnás önsúllyal és az utasok súlyával nem olyan könnyű megállni” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Vigyázni kell az utasokra is

„Arról nem is beszélve, hogy ezeknek az él autósóknak az sem jut el a tudatáig, hogy a villamoson utazók közül is bárki megsérülhet” – zárult a gondolatmenet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Újpalotai csevegő oldal