Nagy a dugó a Rákóczi híd környékén, miután hétfő reggel leszakadt a villamos felsővezetéke. A helyreállítási munkálatok órákig is eltarthatnak. Az utasokat pótlóbuszok szállítják. 

Felsővezeték szakadás a Rákóczi hídon

Villamos felsővezeték szakadás történt 2023. február 6-án a Rákóczi híd budai oldalán. A forgalom 7 óra 25 perctől irányonként egy-egy sávon halad. A helyreállítás idejére a Rákóczi híd teljes zárása várható. A forgalmat a rendőrök irányítják. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Nem jár az 1-es villamos

Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik jelentősen megnövekedett menetidővel Kelenföld vasútállomás M és a Népliget M között baleset miatt. Az M2-es, az M3-as és az M4-es metró, illetve a Nagykörúti, a Fehérvári úti és a Bartók Béla úti villamosok igénybevételét ajánljuk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mindkét irányban útlezárás van

Tart a műszaki mentés a Rákóczi hídon a budai hídfőnél, ezért mindkét irányban sávlezárásra számítsanak. Lépésben halad a forgalom a Hungária körút–Könyves Kálmán körút–Rákóczi híd útvonalon a Kerepesi úttól, a Szerémi úton, a Budafoki út–Dombóvári út útvonalon, a Fehérvári úton, az Etele úton és a Hengermalom úton szakaszonként és a környező utcákban.

Mentőautó a villamossíneken

A 69-es villamos helyett Rákospalota, MÁV-telep és Újpalota, Erdőkerülő utca között pótlóbusz közlekedik, mert egy mentőautó foglalja el a síneket.

Baleset a 13. kerületben

Összeütközött két személyautó, az egyik jármű pedig fennakadt egy korláton Budapest 13. kerületében, Angyalföldön, a Béke utca és a Fiastyúk utca találkozásánál. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Meghibásodott a biztosítórendszer

Zugló és a Nyugati pályaudvar között a biztosítóberendezés hibája lassítja a ceglédi vonal vonatközlekedését. A Nyugati pályaudvar felé közlekedő vonatok menetideje 15-20 perccel is meghosszabbodhat – írja hétfő reggeli közleményében a MÁV. 

Felborult a menetrend

A vasúttársaság szerint a műszaki hiba miatt kérésékre, járatkimaradásokra és rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is számítani kell a ceglédi vonalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Rákóczi-híd – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu