Leszakadt egy élelmiszerbolt raktárként használt galériája a 8. kerületben, a Baross utcában december 28-án 11 óra után. Egy ember meghalt, egy dolgozót pedig kórházba vittek.

Leszkadt a raktár

Egy pillanat alatt történt minden, nem sokkal 11 óra után. A Baross utcai kisbolt raktárként használt galériáját vélhetően túlterhelték és nem bírta el az ott tárolt árukészlet súlyát és leszakadt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy férfi maghalt, egy nő megsérült

Egy férfit a tűzoltók emeltek ki a romok alól, őt a mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni, de sérüléseibe a helyszínen belehalt. Egy ott dolgozó nőt kórházba vittek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez a galéria szakadt le

Forrás: Rendőrség

Emberölés miatt nyomoznak

A tragédia körülményeinek tisztázására a Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben – szakértők bevonásával – indított nyomozást.

Halomban állnak az árucikkek a bolt előtt

A helyszínen készült felvételeken jól látszik, hogy a baleset után a bolt előtt halomban állnak a sörök és egyéb élelmiszerek, ezeket a helyszínelők hozhatták ki a járdára.

Dolgoznak a helyszínelők

Az érintett járdaszakasz lezárva, fehér ruhás helyszínelők és rendőrök dolgoznak, kérdezik ki az embereket, rögzítik a nyomokat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leszakadt a repülő egy darabja

Legutóbb akkor írtunk lesztakadt tárgyakról itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, amikor november elején leszakadt egy Biatorbágy felett elrepülő Boeing egy darabja és egy autóra esett. A becsapódásról videó is készült, ezt ide kattintva lehet megnézni.

Leszakadt lift

Októberben egy panelház liftje szakadt le. Egy édesapa és két kisgyermeke volt benne. A megdöbbentő esetről az anyuka számolt be, aki teljesen kiakadt azon, hogy folyamatosan emelik a közös költséget, mégsincs felelőse a balesetnek. Ezt a cikkünket ide katintva olvashatod el.

Kiemelt kép forrása: Rendőrség