Kidöntött egy közlekedési táblát, majd letarolt egy tűzcsapot is egy piros Suzuki Budapesten, a 18. kerületben. A becsapódás közelében egyébként elvittek a rendőrök egy autóst, mivel zavartan viselkedett, de neki nem volt köze a balesethez.

Letarolta a tűzcsapot

Június 13-án Budapesten, a 18., kerületi Csapó utcában egy piros Suzuki egy ütközés következtében lehajtott az útról és kidöntött egy közlekedési táblát, majd letarolt egy tűzcsapot is. Az autó a Havanna lakótelep felől érkezett, amikor egy Volkswagen oldalba találta a járművet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összeütköztek

A Suzuki épp a Csapó utcán haladt, amikor a Darányi Ignác utca felől érkező és az Üllői út felé tartó, sötét színű Volkswagen oldalba kapta a járművet. A Suzuki az ütközéstől letért az útról, és nekihajtott a közelben lévő kerítésnek.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lehajtott az útról

Baleset a Csapó utcában – Forrás: Gombkötő Krisztián

Maga alá gyűrte a tűzcsapot

Baleset a Csapó utcában – Forrás: Gombkötő Krisztián

Úszik minden

Mivel a Suzuki az ütközést követően kidöntött egy táblát és egy tűzcsapot, ezért az egész Csapó utca elázott, gyakorlatilag úszik minden. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki.

A Suzuki oldalát kapta el a Volkswagen

Baleset a Csapó utcában – Forrás: Gombkötő Krisztián

Ott volt egy zavart autós is

A baleset közelében ott tartózkodott egy másik autós is, akinek ugyan nem volt köze az ütközéshez, csak épp arra járt, azonban zavartan viselkedett, valószínűleg tudatmódosító szer volt benne. A kiérkező rendőröknek feltűnt a sofőr furcsa viselkedése, ezért odamentek hozzá, hogy igazoltassák.

Bilincsben vitték el

A zavartan viselkedő autós pont rosszkor volt rossz helyen. A rendőrök bilincsben vitték el.

Volt egy baleset az Üllői úton is

A vasárnapi napon volt egy másik baleset is Budapesten, az Üllői úton. A balesetben egy Mazda és egy Volkswagen ütközött össze, mindkét autóban anyagi károk keletkeztek.

Összeütköztek az Üllői úton

Üllői úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Vizsgálják a baleset körülményeit

Üllői úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Mentő is érkezett

Az Üllői úti baleset helyszínére rendőr és mentő is érkezett, de helyszíni tudósítónk úgy tudja, hogy nem történt komolyabb sérülés. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon, a balesetező autók köré bójákat helyeztek ki. A baleset közelében lassabb lehet a haladás. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset a Csapó utcában – Forrás: Gombkötő Krisztián