Ismert divattervezőt kapcsoltak le a zsaruk. H. Zoltán lakásán jelentős mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot találtak, így elrendelték a férfi letartóztatását.

Lecsaptak a divattervezőre

A rendőrök október 21-én, pénteken csaptak le H. Zoltán ismert divattervezőre. A férfit több televíziós műsorból is ismerhetik a nézők. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kábítószer-gyanús anyagot találtak

A férfi letartóztatását két nappal később elrendelték, mivel lakásán jelentős mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot találtak – tudta meg a Magyar Hang.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kiterjedt nyomozás

Több, egymástól független forrás szerint a hatóság kiterjedt nyomozást folytat, mivel felmerült, hogy H. Zoltán kereskedett is a droggal.

Ismert nevek is felmerültek

Az üggyel kapcsolatban a közéletben ismert nevek is felmerültek. Ellenzéki politikusok mellett egy újságíró is bajba kerülhet.

Eltűnt a közösségi oldalról

A divattervező október 21-én reggel posztolt utoljára közösségi oldalára. Telefonja azóta nem volt kapcsolható.

Nem válaszoltak a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egyelőre nem adott tájékoztatást a fejleményekről.

Drogos bulit tartott

Három évvel ezelőtt csaptak le a nyomozók Árpa Attilára a saját kertjében, ahol a gyanú szerint drogos bulit tartott. Az ügy most jutott el a bírósági szakaszba. A színész vallomásában elismerte, hogy fogyasztott kábítószert, de tagadta, hogy drogkereskedő lenne.

Előre megírt vallomás

Az ügy már hónapok óta bírósági szakaszban van, de eddig Árpa Attila felmentéseket kapott, nem jelent meg a bíróság előtt, most viszont muszáj volt kiállnia és elmondania a vallomását. A celeb előre megírt szöveget olvasott fel a bírónak.

Ártatlannak vallja magát

Az eljárás során öt férfit gyanúsítottak meg kábítószer-kereskedelemmel. Árpa akkor elmondta a sajtónak: „Életemben nem kereskedtem kábítószerrel. Azt pedig, hogy fogyasztottam, sosem tagadtam. Az ártatlanságomat a bíróságon is be fogjuk bizonyítani.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció