Furcsa baleset történt hétfőn estefelé a 22. kerületben. Egy teherautó vezetője elfelejtette, hogy 2,85 méternél magasabb a járműve és áthajtott a magasságkorlátozó alatt, ami letépte a teherautó rakterét.

Figyelmetlen sofőr

A 22. kerületben a Vágóhíd utcában a tehergépkocsik vezetői rendszeresen figyelmen kívül hagyják a magasságkorlátozó táblát, pontosan ez történt hétfő délután is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leszakadt raktér

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

2,85 méter

Egy dobozos furgon kanyarodott le a Nagytétényi útról, majd a Gyár utca felé, a vasúti aluljáró irányába indult, de a sofőr és két utastársa elfelejtette, hogy járműve magasabb, mint 2,85 méter.

Szomorkodó sofőr az utasával

Letépte a rakteret

Amikor az aluljáró közelébe ért, a födém előtt elhelyezett magasságkorlátozó berendezés egyszerűen letépte a kisteherautó dobozos felépítményét az alvázról, amely hangos csattanással az úttestre zuhant. Vélhetően ettől a sofőr is meglepődött és azonnal a fékbe taposott.

Figyelni kell a jelzésekre

Balesetveszély

Szerencsére az áruszállító mögött nem érkezett semmilyen jármű, különben súlyos baleset is történhetett volna, de a doboz így is balesetveszélyes helyen pihen.

Szerencsére nem történt sérülés

Iskolások irányítják a forgalmat

A rendőrség is a helyszínre vonult, de mivel személyi sérülés nem történt, elhagyták a helyszínt. Tudósítónk beszámolója szerint jelenleg két iskolás fiú irányítja a forgalmat, akik épp arrafelé rollereztek és látták, hogy mi történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BPK/Gombkötő Krisztián