A mosógépvásárlás nem mindig egyszerű. Ma már nagyon sok gyártó kínál jobbnál jobb darabokat, és bizony nehéz közöttük dönteni. Sok szempont számít: a méret, a töltési kapacitás, a centrifuga fordulatszáma – hogy csak néhányat említsünk.

A rendelés előtt érdemes megvizsgálni azt is, mennyire energiahatékony a készülék. A Pepita.hu mosógépei közül sok megkapta az A besorolást: ezeket keresik a legtöbben. De vajon melyik az, amelyik tényleg megfelel az igényeinknek? Nézzünk egy konkrét példát!

Az a jó mosógép, amelyik tökéletesen mos

Természetes, hogy egy mosógéptől mindenki azt várja el, hogy maximálisan végezze el a feladatát: mosson úgy, hogy a ruhákon ne maradjon folt. Ez azonban több összetevős dolog. Egyrészt fontos, milyen programot indítunk el, milyen a ruha alapanyaga, milyen típusú folt esett rajta, de a mosószer fajtája is sokat számít.

Ha kisgyermekes családról van szó, akkor gyakoribb a mosás. A gyerekek ugyanis folyton játszanak, ők nem figyelnek arra, hogy ne koszolják össze magukat. Esznek-isznak – hol egy csokifolt kerül a ruhára, hol ketchup vagy szaft hagy nyomot. A fogkrém is néha a felsőn landol.

Ám a felnőttek sem kevésbé ügyetlenek: az ingünket, blúzunkat olykor mi is leesszük, leisszuk. A púder, a rúzs is okozhat gondot. Előfordul esős időben, hogy a zebrán állva lecsap minket egy siető autós. A foltoknak viszont menniük kell!

A mosási programok

Érdemes e szempont alapján olyan mosógépet választani, ahol sokféle mosási program van. A legtöbben azt keresik, mennyi töltet fér egy rövid ciklusba – és az mennyi ideig tart.

Találtunk a Pepita.hu Beko mosógépei között egy ideális modellt: ez a mosógép 2 kg-nyi ruhát 14 perc alatt varázsol tisztává! Ez igen jónak mondható. Megnézve a többi paramétert is, nem lehet okunk panaszra!

Az elöltöltős Beko WUE8746N_N mosógép ugyanis StainExpert™ programmal is rendelkezik, ennek köszönhetően 24 különféle folt eltávolítására alkalmas! Az előkezelést elfelejthetjük!

Összesen 15 mosási program található benne, a fentebb említetten kívül különleges még a vízálló szövetek védelme, a Hygiene+ és a tollkabát program is. Természetesen a szokásos mosási módok is elérhetők: pamut, műszálas ruha, farmer és ing is tehető a gépbe.

További figyelemre méltó jellemzők

A Beko e gyártmánya 8 kg-os kapacitással rendelkezik, a centrifuga maximális fordulatszáma 1400 percenként.

Rendkívül energiatakarékos a készülék, hála a szénkefe nélküli motornak. Mindez a zajszintre is kihat: ezért is ajánljuk ezt a csendes mosógépet kisgyermekeseknek. De mellette szól az is, hogy van benne SteamCure Hygiene+ program, amely által a gőz közel 100%-ban eltávolítja az allergéneket a ruhából.

Okostelefonról tölthetünk le hozzá plusz funkciókat: például függöny, fehérnemű vagy plüssjáték programmal egészíthetjük ki a meglévőket. Távirányíthatóval is működtethető a tökéletesnek tűnő mosógép.

A fentebb ismertetett jellemzők alapján elmondható, hogy ez a modell valóban sok ember számára lehet ideális. Érdemes elolvasni a róla szóló bővebb tájékoztatót a Pepita.hu oldalán.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a pepita.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.