Sokan gondolják úgy, hogy üzleti ajándékot választani nem egyszerű dolog, hát még megtalálni a tökéleteset. Szerencsére ez nem így van, de mindenképp hasznos választás előtt tájékozódni az aktuális trendekről, szokásokról, és megfontolni egy nagyobb ajándék helyett az ajándékcsomag választását. 

Ezek nagy előnye, hogy többféle terméket tartalmaznak, így nagy eséllyel betalálnak, ha máshol nem, az üzletfeleid családtagjainál, hiszen nem sokan vannak, akik ellent tudnak állni a különleges csokoládéknak, ínyencségeknek, finom italoknak. 

Mit fejez ki az üzleti ajándék?

Ajándékozni öröm annak is, aki adja, hiszen a másik fél elégedettsége is siker. Az üzleti ajándékok esetében azonban van még egy hozadéka az ajándékozásnak: a további együttműködés lehetősége. A Bellio céges ajándékai gondos válogatás eredményeképp kerülnek kialakításra, céljuk a prémium minőség hangsúlyozása, a csomag összetevői nagyrészt egyedi, kisszériás, igényesen csomagolt kézműves termékek.

Az üzleti életben megszokott és majdhogynem elvárt dolog karácsonykor ajándékot adni a partnereknek, munkatársaknak. Üzletfeleink felé kifejezhetjük vele nagyrabecsülésünket, köszönetünket a hatékony és jó minőségű együttműködésért, de egy jövőbeni újabb kooperációra vonatkozó reményünket is prezentálhatjuk egy ajándék formájában. 

A munkatársaknak szánt ajándékkal megköszönhetjük cég iránti lojalitásukat, a közös sikereket, munkákat, valamint motiválhatjuk őket a vállat iránti elköteleződésre. Egyes esetekben pedig még ennél is többet jelenthet egy céges ajándék, akár a csapat összekovácsolódását, közös élményeket is. 

Új trendek az üzleti ajándékozás terén

Felejtsd el a korábbi beidegződéseket a céges ajándékokkal kapcsolatban! Ma már egy ilyen meglepetés nem a reklám lehetőségéről szól, így a céglogókkal sűrűn és látványosan ellátott termékeket hagyd máskorra, például konferenciákra. 

Az olcsó, minőségileg megkérdőjelezhető italokat, egyéb gasztro ajándékokat, használati tárgyakat sem karácsonyi üzleti ajándékként illik átadni. Helyette kerüljön a hangsúly a mennyiségről a minőségre, inkább legyen kevesebb, de prémium termékeket válogass össze, minthogy nagyobb mennyiségű, de gyenge minőségű, olcsónak ható holmikat pakolj a csomagba.

Hogyan válassz tökéletes ajándékot?

Üzleti ajándékok esetében is a költségvetés lehet az, ami nagyrészt behatárolja a választható ajándékok körét, így ez az egyik fontos szempont. Azonban mivel az ajándék egy nemes gesztus, az lebegjen előtted, hogy figyelmességet ajándékozz. Azt pedig nem az ár, hanem a minőség, a csomagolás és az átadás módja hangsúlyozza.

Fontos, hogy az ötletelést, valamint a beszerzést ne az utolsó pillanatra hagyd, hiszen a kapkodás a kreativitás ellen dolgozik.

Az ajándék jellegét, értékét befolyásolja a partnerrel való kapcsolat jellege. Amennyiben kevéssé ismered üzletfeled ízlését, kedvteléseit, inkább maradj a biztos, jól bevált üzleti ajándékoknál. Igyekezz személyre szabott meglepetést választani a minőség jegyében.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.