Nagy sebességgel a Református Szeretetszolgálat autójába csapódott egy motoros a 20. kerületben kedd délután. A férfi combnyaktörést szenvedett, a mentősöknek a helyszínen kellett levágni a ruháját, hogy elláthassák a sérülését.

Kanyarodni akart

A 20. kerületben a Határ úton a Nagykőrösi út felől a Török Flóris utca irányába haladt a Református Szeretet Szolgálat elektromos Nissan mikrobusza, utasok nélkül, amikor a Kinizsi és a Szigetvári utca közötti szakaszon balra, egy autóvillamossági műhelyhez akart bekanyarodni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Motor az autó alatt

Szabályos manőver

Meg is kezdte a manővert, indexelt és kanyarodott, eközben viszont a mögötte lassító autókat kielőzte egy, szintén a Török Flóris utca felé közlekedő Suzuki motoros.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Az autónak csak az egyik oldala sérült meg

Nem gondolkodott a motoros

A motor vezetője nem gondolta át, miért lassíthatott a sor, így arra sem volt felkészülve, hogy a sor elején valaki elé fog kanyarodni, ezért nagy sebességgel a mikrobusz bal oldalába vágódott, felborult, a Nissan pedig mozgás közben maga alá gyűrte a motort és nekitolta egy oszlopnak.

Nyílt combtörés

A motoros lezuhant a kétkerekűről és súlyos sérüléseket szenvedett, többek között nyílt combnyaktörést, a mentők levágták róla a ruhát, hogy stabilizálni tudják.

A vezetőülésnél találta el az autót a motor

Kirobbantak a légzsákok

A Szeretet Szolgálat sofőrje nem sérült meg az ütközésben, mivel az oldallégzsákok azonnal működédbe léptek.

Tűzoltók segítették a mentést

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, áramtalanítást, majd műszaki mentést végeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián