Az ideiglenes forgalomtechnikai jelzések és sávelhúzások visszabontása miatt kedd délután néhány órára teljes útzárat vezetnek be az M2-es autóúton. Az agglomeráció ezen területén jelentős torlódás várható.

Havonta már százezrek olvasnak minket! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését.  Klikk ide!

Az autóút M0-s és Vác-déli csomópontja között a megnyitás előtti utolsó munkálatokat végzik el a szakemberek, hogy a kedd délutáni csúcsidőben már zavartalanul haladhasson a forgalom.

A teljes útzár idején a környéken jelentős torlódás várható, a korlátozás után viszont a teljes hosszon kétszer két sávon, fizikai elválasztás mellett haladhatnak majd a közlekedők. A forgalomterelés átépítése után a teljes szakaszon további munkavégzésekre kell még számítaniuk a közlekedőknek, emellett a Vác felé tartó oldalon a Dunakeszi-Fót csomópont lehajtóága továbbra is lezárva marad, az erre tartók a 23-as kilométernél lévő csomópontban hajthatnak le.

Október 3-ától ugyanakkor már használható lesz a Dunakeszi északi részén a pihenőhelynél kiépülő új összekötőút is az M2-es autóút és a 2-es főút között.

Kiemelt kép: M2-es autóút, BudaPestkörnyeke.hu