Lezuhant egy férfi a 2. kerület egyik bevásárlóközpontjában. Életéért most is küzdenek a mentők. A bevásárlóközpontból mindenkit kiküldtek.

A Mammut felső szintjéről ugrott ki

Csütörtökön kora délután lezuhant egy férfi a fővárosi Mammut II bevásárlóközpont felső emeletéről – írja az Index.  A rendőrség megerősítette a lap információját.

Megszólalt egy szemtanú

„Szörnyű volt az egész, a férfi valamit kiabálni kezdett, majd eldobta a táskáját és leugrott” – mondta el a Ripostnak egy szemtanú, aki közvetlen közelről látta a drámai jelenetet. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Állítólag életben van a férfi

A Telex.hu-nak szemtanúk azt mondták, hpgy  a legfelső, 4. emeletről előbb hangoskodást lehetett hallani, majd azt ahogy a fiatal férfi lezuhant. A férfi előbb kidobta a hátizsákját, majd utána ugrott. 

Fél kettőkor hozták ki az épületből a férfit a mentők, kollégánk szerint életben van, lélegeztetik, infúzión van.

2010-ben meghalt egy fiatal férfi

2010-ben szörnyethalt egy 20 éves fiú, aki a Mammut 1 mozijából kijövet vetette magát az áruház harmadik emeletéről a mélybe.

Moziból jött ki

A férfi a Narnia 3 című filmet nézte az áruház egyes épületében, majd előzmény nélkül nekirontott a mozivászonnak az előadás közben. Akkor az Indexnek nyilatkozó egyik dolgozó szerint a húsz éves fiú azt kiabálta: „irány az idegenlégió”.

A mélybe vetette magát

 A fiút próbálták megnyugtatni. Amikor úgy tűnt, ez sikerült, átsétált a bevásárlóközpont másik épületébe, és feltehetőleg a Libri könyvesbolt előtt vetette le a magát a mélybe.

10 méter zuhant

A fiú nagyjából 10 métert zuhanhatott, mielőtt az alsó szintre esett, ahol azonnal szörnyethalt, körülötte hatalmas vértócsa keletkezett.

2015-ben egy idős nő ugrott ki

2015-ben egy idősebb hölgy ugrott ki szintén a Mammut legfelsőbb emeletéről. A hölgyről annyit lehetett tudni, hogy egy egykori táncosnőről van szó. Az áldozat lerakta a földre a táskáját és úgy ugrott a mélybe. A hölgy a helyszínen meghalt.

2017-ben is meghalt egy férfi a Mammutban

2017-ben szintén kiugrott egy férfi a Mammut egyik emeletéről. Akkor egy szemtanú azt mesélte, hogy teljesen váratlanul ugrott a mélybe. Az áldozat, egy 37 év körüli, jólszituált férfi volt.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Mammut Bevásárlóközpont