Váratlanul erőtlenné vált a Budaörsről felszállt helikopter Páty közelében. A pilóta lejjebb engedte a gépet, végül a földnek csapódott. A gépen ketten ültek, szerencsére mindenki megúszta a zuhanást. 

Az M1-es autópálya mellett történt

Kétszemélyes oktató helikopter zuhant le csütörtök este Pátytól délnyugatra, a település és az M1-es autópálya közti területen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Oldalra dőlt a helikopter a földön

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ketten voltak a helikopterben

A helikopterben az oktató és tanítványa ült, információink szerint mindketten sérülés nélkül úszták meg a zuhanást, önerejükből el tudták hagyni a pilótafülkét. 

Összeroncsolódott a gép

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

Autómentőre tették a helikoptert

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

Szokatlan látvány a szántóföldön

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

Műszaki hiba okozhatta

Helyszínről származó beszámolók szerint a légijárműből egyszercsak úgymond elfogyott az erő, vagyis elképzelhető, hogy valamilyen műszaki hiba következtében leállt a rotor, emiatt csapódott, szerencsére láthatóan nem nagy magasságból a szántóföldre, ahol az oldalára borult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Végül a budaörsi reptér hangárjába került

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

Itt vannak a képek

Kiemelt kép: Lezuhant helikopter – Fotó: Facebook/Autómentő 0-24