Váratlanul erőtlenné vált a Budaörsről felszállt helikopter Páty közelében. A pilóta lejjebb engedte a gépet, végül a földnek csapódott. A gépen ketten ültek, szerencsére mindenki megúszta a zuhanást. 

Az M1-es autópálya mellett történt

Kétszemélyes oktató helikopter zuhant le csütörtök este Pátytól délnyugatra, a település és az M1-es autópálya közti területen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Oldalra dőlt a helikopter a földön

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ketten voltak a helikopterben

A helikopterben az oktató és tanítványa ült, információink szerint mindketten sérülés nélkül úszták meg a zuhanást, önerejükből el tudták hagyni a pilótafülkét. 

Összeroncsolódott a gép

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

Autómentőre tették a helikoptert

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

Szokatlan látvány a szántóföldön

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

Műszaki hiba okozhatta

Helyszínről származó beszámolók szerint a légijárműből egyszercsak úgymond elfogyott az erő, vagyis elképzelhető, hogy valamilyen műszaki hiba következtében leállt a rotor, emiatt csapódott, szerencsére láthatóan nem nagy magasságból a szántóföldre, ahol az oldalára borult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Végül a budaörsi reptér hangárjába került

Fotó: Facebook/Autómentő 0-24

Itt vannak a képek

Kiemelt kép: Lezuhant helikopter – Fotó: Facebook/Autómentő 0-24