Mint köztudott a Lidl termékválasztéka kiváló minőségű és egyben pénztárcakímélő is. A hagyományos nyomtatott újságok helyét azonban egyre inkább kiszorítja az online tér.

Mint köztudott a Lidl termékválasztéka kiváló minőségű és egyben pénztárcakímélő is. A hagyományos nyomtatott újságok helyét azonban egyre inkább kiszorítja az online tér.

Ennek megsegítésére jött létre az Akcióleső.hu portál, amely egy igazán újító kezdeményezés, ahol hetente közzéteszik Magyarország összes kereskedelmi vállalatának akciós újságjait egyszerűen, online megtekinthető formában, így már a Lidl újság sem képez ez alól kivételt.

Az oldalon azonban már nem csak az akciós újságot lapozgathatjuk, hanem lehetőségünk van több ezer, az újságokban nem szereplő de kedvezményes árú termékek között kedvünkre válogatni. Itt megtekinthetjük a termékek képeit, árait, leírásukat is, amely méginkább segítségünkre lehet a vásárlói döntésünkben.

Ezért ha kíváncsiak vagyunk kedvenc helyeink aktuális akcióira már nem szükséges külön ellátogatnunk számtalan áruházlánc, üzlet weboldalára, hanem egy felületen, átláthatóan válogathatunk kedvenc üzleteink éppen futó ajánlatai között.

Ha igazi akcióvadászok vagyunk akár értesítést is kérhetünk a nekünk tetsző áruházak jövőben megjelenő akcióiról, így akár több nappal a kedvezményes ajánlatok megjelenése előtt, az elsők között értesülhetünk arról, hogy mik lesznek a számunkra legérdekesebb ajánlatok.

De akár az üzletben a mobilunkat használva még a sorok között is segítségünkre lehet abban, hogy megtaláljuk a már korábban kinézett heti akciós termékeinket.

Az Akcióleső csapata minden héten friss akciókkal vár, legyen szó akár élelmiszerről, ruházati vagy akár műszaki termékek kedvezményes ajánlatairól, de úgyanúgy megtalálhatók náluk a drogériák, gyógyszertárak, bútorboltok, szépségápolási termékek forgalmazóinak aktuális termékei és magazinjai is.

Töretlen népszerűségüket is bizonyítja, hogy Facebookon már több mint 120.000 követővel rendelkeznek, így érdemes csatlakozni népes táborukhoz, hogy ne maradjunk le egyetlen kihagyhatatlan akcióról sem.

Ha Te is szívesen böngészed hétről-hétre a Lidl akciós újságot és szívesen tennéd ezt online, az alábbi linkre kattintva látogass el az Akcióleső weboldalára: https://akcioleso.hu/lidl-akcios-ujsag

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének legolvasottabb regionális hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország 8. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide!