Lövöldözés volt a 76-os trolibuszon szerda délután. A fegyvert egy fiatal gyermek rántotta elő az utasok között.

Lövöldözés a trolin

Szerda délután két óra környékén lövöldözés tört ki a 76-os trolin. A BRFK szóvivője a Blikknek azt mondta, hogy az incidensre valóban délután kettőkör került sor, egészen pontosan a Rottenbiller utcában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megsérült egy utas

A fegyver valójában egy Gáz-Riasztó pisztoly volt, melyet egy gyerek sütött el a többi utas között. Ennek következtében egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett a szeme környékén.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nyomoz a rendőrség

Őt a hatóság emberei ellátták a helyszínen, a 7. kerületi Rendőrkapitányság pedig felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt eljárást indított az ügyben, ismeretlen tettes ellen.

Átment a falon

Átszakított egy zajvédő falat egy troli az M3-as utópálya kivezető szakaszán, a Budapest 14. kerületében lévő Kacsóh Pongrác úti felüljáró közelében. Információink szerint a jármű először a jobb oldali járda szegélyének ütközött, majd balra felhajtott az elválasztó füves részre, utána keresztbe az M3-as lehajtóján, ahol épp nem jött senki, majd nekiment a zajvédő falnak, amiből egy elem kidőlt az M3-as külső sávjába, egy másik elem pedig félig kilóg. 

Helyszíni felvétel

Forrás: Budapestkörnyeke.hu

Kiszabadítottak egy embert

A troli fülkéjéből a tűzoltók kiszabadítottak egy embert, úgy tudjuk egy fiatal nő vezette a járművet, aki kiesett a székből. A megdőlt zajvédő fal és annak törmelékei, illetve a mentés miatt forgalmi akadály van az úton – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Helyszíni felvétel

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

A sofőrhöz mentő jött

A trolin egy utas volt, ő nem sérült meg. A sofőrt kellett kiszabadítaniuk a tűzoltóknak, hozzá mentő érkezett. A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója szerint sérülései nem voltak súlyosak.

Kiemelt kép: illusztráció