Lőszereket találtak a rendőrök abban a kocsiban, amiben ketten meghaltak vasárnap reggel a Ferihegyi úton történt balesetben. Egyelőre nem tudni, hogy miért voltak náluk lőszerek, engedélyük nem volt rá, ezért a rendőrök nyomozást rendeltek el. Azt is vizsgálják, hogy mi okozhatta a balesetet. 

Rejtély, mi okozta a tragédiát

Ahogy mi is beszámoltunk róla korábban, vasárnap hajnalban egy kombi Honda a Ferihegyi gyorsforgalmi úton közlekedett kifelé, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér irányába. A Csévéző úti felüljárót elhagyva eddig ismeretlen okból a személyautó áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudta elkerülni

Szemből egy magyar rendszámú, utasokat szerencsére nem szállító, MAN márkájú turistabusz éppen ekkor ért oda. A buszsofőr megpróbált lehúzódni járművével, ennek érdekében balra rántotta a kormányt, de a szalagkorlát miatt nem igazán volt mozgástere.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal meghaltak

A Honda nagy erővel a busz bal első sarkának vágódott, majd megpördült és a saját sávjában, a forgalommal szemben állt meg. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az abban utazó két középkorú férfi beszorult a roncsba és azonnal életét vesztette.

Baljós tárgyak

Utóbbi autóban találtak lőszereket az RTL híradójának információi szerint. A csatorna kereste a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát. Azt írták a „balesettel érintett gépkocsiban, illetve abból kiszóródva a rendőrök lőszereket találtak”, ezért lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt nyomozást rendeltek el az ügyben. Ezekre nem volt engedélye a két férfinak. Hogy pontosan mennyi és milyen típusú lőszert találtak, azt egyelőre nem árulják el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A turistabusz eleje

Sajnos nem lehetett rajtuk segíteni, menten szörnyethaltak

Teljes útzár

Két ember veszítette életét

Itt tekinthető meg a csatorna összeállítása

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.)