Lövés zaja hallatszott egy csendes második kerületi utcában. A Hímes utcát ellepték a rendőrök, akik egy fejbe lőtt férfit találtak a budai városrészben.

Megijedtek a lakók

Hatalmas lövés rázta meg a 2. kerület Hímes utcát. Több lakó is értesítette a hatóságokat, miszerint talán lövéseket hallottak. A helyszínt azonnal ellepték a rendőrök. Kiderült: a szomszédok félelme valós volt, egy férfit lelőtte magát. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Végzett magával

A BRFK a következőt válaszolta a Bors kérdésére: idegenkezűség gyanúja nem merült fel – vagyis a férfi minden bizonnyal öngyilkos lett.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Romlott az egészségi állapotuk

Ahogy arról a BudapestKörnyéke.hu beszámolt, egészségi állapotuk romlása miatt együtt akarta itthagyni ezt a világot egy idős házaspár férfi és nő tagja Újbudán. Az egyébként is tragikus cselekménybe azonban bekerült egy csavar: a férj életben maradt. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elterveztek mindent

Egy 70 év körüli nő és a férje akart véget vetni az életének. A szomszédok szerint a házaspár már hónapok óta tervezgette az öngyilkosságot, ám azt nem gondolták, hogy tényleg elszánják magukat a végzetes lépésre.

Tisztességgel szerettek volna elmenni

Az egyik lakó azt mondta: a férfi elárulta neki, hogy „ők tisztességgel szeretnének elmenni, nem akarják megvárni, hogy bekerüljenek a kórházba. Ezután pedig hozzátette: Erika és én öngyilkosok leszünk, már elterveztünk mindent. Augusztus végén tesszük meg!” – osztotta meg a megdöbbentő részletet a szomszéd.

Csak az asszony halt meg

A házaspár tehát már hónapokkal ezelőtt arról beszélt, hogy együtt lesznek öngyilkosok. Végül azonban csak az asszony halt meg.

Felvágta az ereit

Egy szomszéd riasztotta a rendőrséget, ugyanis már napok óta nem látták az idős házaspárt. A házban úgy tudják, hogy az asszony a fürdőszobában felvágta az ereit, a férfit pedig az egyik szobában találták meg, összevissza szurkálta magát.

Segíthetett neki

A lakók szerint az asszony már mozogni is alig tudott. Szinte biztosak abban, hogy a férje segített neki meghalni. „Nem hiszem, hogy a nő egyedül képes lett volna rá” – fogalmazott az egyik szomszéd.

Emberöléssel gyanúsítják

A férj túlélte az öngyilkossági kísérletet, őt kórházba szállították. Úgy tudni, hogy a feleség is életben maradt volna, mert a karján ejtett vágások nem voltak mélyek, de a férje végül mellkason szúrta őt egy késsel, hogy segítsen neki meghalni. Emberöléssel gyanúsítják.

Búcsúlevelet írtak

Most újabb vérfagyasztó részletekre derült fény a 11. kerületi Lecke utcában történt gyilkossági ügyben – tudta meg a Bors. Az idős pár ugyanis búcsúlevelet írt, melyben elárulták döntésük okát.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció