Vasárnap este lövöldözés történt Dunakeszin a Kisfaludy utcában. A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint családi gyilkosság történt, négyen maghaltak. Cikkünk megjelenésekor még lövöldöztek, a Terrorelhárítási Központ megpróbált behatolni egy házba. Óriási a rendőrségi készültség a városban.

Friss rendőrségi közlemény

A vasárnap éjjel 11-kor kiadott rendőrségi közlemény szerint Dunakeszi, Kisfaludy utcában ma este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Minannyian életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető, még a rendőrök kiérkezése előtt, magával is végzett. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lövöldözés

Lövöldözés volt vasárnap este az Észak-Pesti agglomerációban, Dunakeszin, a 2-es főútról nyíló Kisfaludy utcában. Az egyik közelben lakó szerint a Terrorelhárítási Központ a tettest 22:30 körül hangosbemondón hívta ki a házból. Úgy tudjuk cikkünk megjelenésekor még mindig lövések hangját hallani.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Szirénaszó a városban

Nagyon sokan arról írnak a Facebookon, hogy Dunakeszire minden irányból szirénázó és villogó rendőrautók, mentők haladnak. Vélhetően az akció még mindig tart, drónok is vannak a levegőben.

Rendőrök az utcán

Forrás: Facebook, köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását

Számoltam a golyókat

A lövöldözés helyszínén élő ezt írta: “5+2 lövés. Az utolsó 2 külön egymás után, mint egy kivégzés. Szomorú, hogy erre gondoltam, mikor számoltam a golyókat.” – írja egy környéken élő.

Rengeteg rendőrautó és mentő megy a helyszínre

Információink szerint annyi szirénázó mentő és rendőr tart a helyszínre, hogy a 15. kerületben is hallani a kékvillogósok hangjait, közben Dunakeszinél a Duna-parton egyenruhások állítólag keresnek valamit.

Itt történt a lövöldözés: Dunakeszi, Kisfaludy utca

Családi dráma

A Facebookon azt írják a közelben lakók, hogy családi dráma történt. Meghalt a nagymama, az anyuka és egy gyerek ki. A TEK állítólag lelőtte az elkövetőt. A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint az elkövető magával végzett, nem a TEK munkatársai lőtték le. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: A dunakeszi lövöldözés helyszíne – Forrás: Facebook, köszönjük a képek készítőinek, hogy fotóikkal segítik mások hiteles tájékoztatását.