Sok tízmilliós autók ütköztek szombaton a 15. kerületben. Meglepő, hogy az önvezetésre képes Tesla nem tudta elkerülni a bajt. Úgy tűnik a 30 millióba kerülő eletromos autó vezetője talán jobban tette volna, ha bekapcsolja az önvezetés funkciót. Közben a város másik felén egy Suzuki hátulról belecsapódott egy másik Suzukiba. A vétkes sofőr nem kevés alkoholt ivott.

Nem adott elsőbbséget a Tesla

Egy Tesla haladt szombat délután a 15. kerületi Vasutastelep utcán a Széchenyi út felé, majd amikor az elágazáshoz ért, balra akart kanyarodni a Kolozsvár utca felé. Sajnos az elsőbbségadás táblánál nem volt elég figyelmes és éppen a Kolozsvár utca felől érkező Porsche Cayenne elé hajtott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentők érkeztek a Tesla sofőrjéhez

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megpördült a Porsche

Az ütközés hatására a Porsche megpördült a saját tengelye körül és felugratott a járda szegélyére, a Tesla pedig a bal oldali füves területre csapódva kidöntött egy jelzőtáblát.

Roncsdarabok a Porsche körül

Kórházba vitték a Tesla sofőrjét

Szerencsére a Porscheban utazó háromtagú család nem sérült meg, a Tesla középkorú férfi vezetője pedig saját erejéből ki tudott szállni a bal oldalán ripityára tört roncsból, őt mentők ellátták, majd további kivizsgálás céljából kórházba szállították.

Csúnyán összetört a drága elektromos autó

Piás sofőr

Közben a város másik felén, a 3. kerületben egy piros Suzuki hátulról belecsapódott egy szürke Suzukiba. A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a piros autót vezető, vétkes sofőr alkoholt ivott mielőtt volánhoz ült, a másik autóval pedig cukrászdából mentek haza és az összes krémes szétkenődött a szürke Suzuki hátsó ülésén. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egyik Suzuki összetörte a másikat

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK