Szombat óta gyászol Csörög: nem tudják felfogni, hogyan történhetett meg, hogy az életvidám, a családját rajongva szerető ötgyermekes J. Renáta az autójával fékezés nélkül egy szemből érkező, 20 tonnás kamionnak hajtott.

Brutális baleset történt szombaton az M2-es autóúton, Dunakeszi irányából Vác felé. Egy piros autó a felismerhetetlenségig összetört, miután frontálisan karambolózott egy kamionnak. A Budapestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt részletesen a balesetről.

A mentésnél a tűzoltóknak le kellett vágniuk vezetőoldali ajtót, csak úgy tudtak hozzáférni a 37 éves asszonyhoz. Renátát élve vették ki a roncsok közül, de sajnos, kórházba szállítás közben meghalt. A lengyel kamionsofőr sokkot kapott, ő is kórházba került.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Borzalmas szombat

Most azt írja a Blikk hogy az édesanya szombat délután a kapuból még mosolyogva szaladt vissza a házba az ottfelejtett lottószelvényeiért. Majd bevásárolni, tankolni indult, hazafelé beugrott a kedvenc pékségébe is. Ezután történt a baj. A kamion pilótafülkéjében működött a fedélzeti kamera, annak memóriakártyáját a rendőrök lefoglalták. Talán az adhat választ minden kérdésre. Tatai János, a férj azt mondta a Blikknek: maga indult el a 2/A úton, amikor hiába várta a feleségét.

„Itthon hagyta a telefonját, én meg azt hittem, lerobbant a Fiat Puntója, ezért indultam el. Az úton helyszínelő rendőröket kérdeztem meg, mi történt, tőlük tudtam meg, hogy Renátának balesete volt. Elájultam a hírre” – idézte fel a szörnyű emlékeket János.

A gyerekeknek ő mondta meg, hogy anyu többet nem jön haza; a két kisebb, a 7 éves kislány és a 8 éves kisfiú teljesen összeomlottak a hírtől.  

„Az ő dolgaikat mindig a feleségem intézte, most rám szakadt ez is. Hamvasztással búcsúzunk majd el Renátától a csörögi templomban, a kápolnánál lesz az urnája. 37 éves lett volna február 6-án…” – mondta a férj.

Tragikus hétvége

Január 17-én 0 órától január 19-én 20 óráig kifejezetten sok, 97 olyan közúti baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Magyarországon, amelyben megsérült valaki. Az ORFK police.hu-n megjelent összesítése szerint öt szerencsétlenségben öt ember vesztette életét, a további balesetek közül pedig 26 súlyos és 66 könnyű sérüléssel végződött.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Center Media Group