Mindössze 26 évesen, pontosan öt évvel ezelőtt hunyt el leukémiában az Újpest egykori labdarúgója, a közkedvelt fiatal televíziós szakértő, Lázár Bence. Édesanyja a fiáról elnevezett emlékalapítvány Facebook-oldalán emlékezett meg arról a szörnyű napról.

26 évesen halt meg  

Lázár Bence csak huszonhat éves volt, amikor elhunyt. Két és fél évvel korábban diagnosztizáltak nála leukémiát. Az utolsó pillanatig küzdött a betegséggel, de végül elvesztette a harcot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Külföldön is futballozott

Az Újpesttel MK-győztes labdarúgónak hát- és derékbántalmak miatt már huszonhárom évesen kellett abbahagynia profi karrierjét. A lila-fehérek mellett az osztrák Würmlában és a Nyíregyházán is játszott, de U21-es korosztályos válogatott is volt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

2018-ban hunyt el

A szomorú évforduló kapcsán Bence édesanyja a fiáról elnevezett emlékalapítvány Facebook-oldalán emlékezett meg arról a szörnyű napról. Az asszony na mai napig nehezen viseli fia halálát, de az egykori labdarúgóról elnevezett emlékalapítvány erőt ad számára.

„Felfoghatatlan, hogy elveszítettelek”

„Drága Kisfiam. Ma öt éve, hogy elindultál egy másik világba, ahol minden szép és jó, nincs betegség és nincs több szenvedés. Hihetetlen és felfoghatatlan még most is, hogy elveszítettelek azon a hajnalon” – kezdődik a bejegyzés a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány Facebook-oldalán.

Az utolsó könnycsepp

„Ma is élénken él bennem minden másodperc, amit még utoljára veled tölthettem, a gépek csipogó zaja, a csend, a fájdalom, a remény. Az utolsó könnycsepp a szemedben, mellyel talán üzented, hogy tested nem bírja tovább az óriási harcot. Az a szívszaggató kép örökre belevésődött a tudatomba, mely végigkísér míg élek” – folytatta az édesanya.

„Itt vagy velem minden másodpercben”

„Öt éve nem az vagyok, aki előtte voltam, én is veled haltam azon a napon! Soha nem tudlak elengedni téged, itt vagy velem minden másodpercben és segítesz túlélni minden egyes napot nélküled. Tudom, hogy Te küldöd az erőt ahhoz, hogy megvalósítsam betegséged alatt dédelgetett álmod alapítványod által” – olvashattuk.

„Nem látlak, de érezlek”

„Rengeteg jel van – egy zene, egy helyszín, egy megvalósult álom, egy felvillanó kép a legváratlanabb helyzetben – nem látlak, de érezlek! Lehet megőrültem és beleképzelem magam, de kell egy kapaszkodó, egy erős kapocs, mely soha nem törik el, egy út, mely végén újra találkozhatunk!” – írta Lázár Bence édesanyja.

Hiányzol

„Te már tudod, mi az igazság odaátról és vársz majd, ha ott lesz az idő! Drága Bencém, nagyon-nagyon szeretlek és nagyon-nagyon hiányzol!” – zárul a szívfacsaró bejegyzés.

Teljesültek a vágyai

„Megfogalmaztam egy listát a kórházban, hogy ha kikerülök, mi az, amit szeretnék elérni. Feltettem a falra, és az állt rajta, hogy a családommal lenni, vezetni az autómat, mert ez is nagyon hiányzott, megkérni a barátnőm kezét, illetve visszatérni a tévébe. Mind a négy teljesült – nyilatkozta Lázár Bence, amikor úgy tűnt, legyőzte a gyilkos kórt. Sajnos, végül a betegség kerekedett felül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lázár Bence. Fotó: Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány/Facebook