Benkő László özvegye nehezen viseli a férje elvesztésével járó magányt. A zenészlegenda 2020 novemberében hunyt el, Zsuzsa közel hatvan évig volt hű társa.

Nehezen viseli a magányt

Az Omega billentyűsének a felesége nagyon nehezen viseli a férje elvesztésével járó magányt, ráadásul egy korábbi betegség is korlátozza a lehetőségeit, számolt be róla a Blikk. Bár az utóbbi időszakban egy igazán fontos feladat tartotta benne a lelket, hiszen ő volt az, aki megálmodta Benkő László síremlékét, amelyet szombat délután avattak fel a Farkasréti temetőben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Évek óta beteg

Ennek ellenére az özvegy számára a mindennapok nagyon nehezek, hiszen amellett, hogy hiányzik neki a férje, a családi vagy baráti programok megszervezése sem egyszerű, ugyanis Zsuzsa évek óta egy betegséggel küzd, ami miatt nem tud egyedül közlekedni.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Egyensúlyzavara van

“Magányosan és sajnos még nehezebbé teszi őket a súlyos egyensúlyzavarom. Egy fertőzés kapcsán ugyanis elvesztettem az egyensúlyszervemet, 2017-ben tanultam meg újra járni, így most segítség nélkül nem tudom állni és menni. Éppen ezért bármilyen programhoz kell segítség mellém” – mondta a portálnak az asszony, akit természetesen a családja mindenben, amiben csak tud, támogat.

Igyekszik élni az életét

Zsuzsa mind ettől függetlenül igyekszik tovább élni az életét, még úgy is, hogy tudja, a fájdalom sosem múlik el. “Nemrég egy baráti pár felajánlotta, hogy havi egyszer eljönnek velem színházba, de bevallom, még akár fizetnék is valakinek, hogy elkísérjenek programokra – mesélte az asszony a lapnak, aki arról is beszélt, hogy az utóbbi pár hónapban a férje sírjára kerülő szobor megalkotásával volt elfoglalva.

Ez is érdekelhet:

Elkészült a férje sírjára kerülő szobor

“A sírkő fő része egy Moog-szintetizátor, amely Laci keze által lett ismert Magyarországon, ő játszott először rajta, ez volt emblematikus hangszere, amely az Omegának is egy különleges hangzást kölcsönzött. A tükröknek pedig az a feladata, hogy megvilágítsák a szintetizátor gombjait.”

Sokan mentek el az avatásra

“A sírkövet Szabó István képzőművész és Peller Csaba sírkőszobrász alkották meg, akik összeadták a fantasztikus tudásukat az ötletem alapján” – árulta el a lapnak az özvegy, aki nagyon meghatódott azon is, hogy milyen sokan jelentek meg az avatáson. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Benkő László – Forrás: Facebook