Új sorozattal rukkol elő az RTL, január 1-től minden este adásban lesz, az egyik főszereplője Fodor Zsóka, az egykori Barátok közt című sorozat Magdi anyusa lesz. Az első előzetest a cikkünk alján nézheted meg.

Új sorozat az RTL-en

A szomszéd tehene címmel új sorozatot indít az RTL közvetlenül az esti Híradó után, január 2-tól pedig minden hétköznap a Fókusz után lesz látható a műsor. Az új szériában Fodor Zsóka, a Barátok közt Magdi anyusa is szerepel, és már az előzetese is elérhető, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Lakóparkban élnek

A történet szerint két kis család él a szép Aranyfészek Lakóparkban. A sorozat két főszereplője, Laci, az eladósodott, de nagy lábon élő konditeremtulaj és Béla, egy háromtagú könyvelőiroda szorgalmas tulajdonosa kiskoruk óta elválaszthatatlan barátok. Egy napon azonban éket ver közéjük a pénz.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Háborúzó barátok

Barátból lesz a legjobb ellenség: Laci és Béla minden eszközt bevet, hogy megleckéztessék a másikat. A küzdelem azonban elfajul, és ki más tudna nagyobb sebet ejteni, mint az, aki ismeri az ellenség legrejtettebb titkait is. Egy ilyen háborúban nem maradhat pártatlan sem a család, sem a lakópark többi lakója.

Dögöljön meg a szomszéd tehene

Laci és Béla bármi áron le akarja győzni egymást, de ha nem is lehet totális győzelmet aratni, legalább dögöljön meg a szomszéd tehene is! Az pedig, hogy miként alakul a két barát és szeretteik sorsa, kiderül a sorozatból.

Sikeres producer

A január első napjától induló sorozat producere az a Kalamár Tamás, aki a Barátok közt, a Szeress Most!, az Oltári csajok és a Bátrak földje című sorozatokat vitte sikerre.

Szereplők

Az új sorozatban a két gyerekkori jóbarátot Csizmadia Gergely (Laci) és Pavletits Béla (Béla) alakítja. Feleségeik és gyermekeik megformálói: Kovalik Ágnes (Sára, Laci felesége), Brezovszky Dániel (Tibi, Laci és Sára nagyobbik fia), Lehner Benedek (Tivadar, Laci és Sára kisebbik fia), Lapis Erika (Vera, Béla felesége), Antóci Dorottya (Nóri, Béla és Vera lánya). A sorozat szálait további karakterek is bonyolítják, amelyeket Fodor Zsóka, Nagy Enikő, Dér Marus, Ficzere Béla és Józan László alakítanak.

Ők lesznek a főszereplők

Forrás: RTL

Itt a sorozat első videója

Kiemelt kép: Fodor Zsóka