Rónai Egon csak nézett, amikor Magyar Péter hétfő este faképnél hagyta az Egyenes beszéd című műsor stúdiójában. A műsorvezető szokatlan módon járt el: először egy piros mappát adott a vendégnek, majd felszólította, hogy hagyja abba a kutyakomédiát az ATV-vel kapcsolatban. Magyar Péter ezután megkérdezte, hogy van-e kérdése, de Rónai Egon nem tágított. Magyar Péter ezután felállt és elhagyta a stúdiót, de előbb beszólt az ATV tulajdonosának. A balhé után nem sokkal Magyar Péter így fogalmazott a közösségi oldalán: „Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt.” Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Piros mappát kapott Magyar Péter

Pofára esett Rónai Egon az ATV húzóembere. A hétfő esti Egyenes beszéd című műsorba vendégként hívták a Tisza párt alelnökét, Magyar Pétert. A műsorvezető meglepő módon először egy piros mappát nyújtott át neki, amelyben elmondása szerit azok a dátumok szerepelnek, amikor meghívták korábban Magyart. Az ügy előzménye annyi, hogy Magyar Péter azt állítja, hogy nem, vagy nem eleget hívták őt az ATV-be, amelyet szerinte Rogán Antal irányít és fizet. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Az ATV tulajdonosa befolyásolni akarja a műsorokat?

Rónai Egon megpróbálta a csatorna nevében felszólítani Magyar Pétert, hogy hagyja abba a „kutyakomédiát”, erre az interjúalany udvariasan megkérdezte, hogy van-e kérdése szerkesztő úr? Rónai tovább fűtötte a helyzetet, erre Magyar azt mondta, hogy beszéljünk inkább az ATV tulajdonosáról, Németh Sándorról, aki befolyásolja a műsorokat. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az ATV vezetője a Fidesz kádere?

Magyar Péter nemrég azt állította az ATV tulajdonosáról, hogy a Fidesz legmegbízhatóbb kádere, az ATV műsorait, különösen az Öt című műsort pedig Rogán Antal pénzeli, és a politikus szerint undorító, ami abban a műsorban történik. Magyar szerint lényegében az ATV álellenzéki csatorna és kormánypénzekből él.

Tanácstalanul ücsörgött Rónai Egon

Az élő adásban Rónai Egon elmondta, hogy Németh Sándor nem befolyásolja a műsorkészítőket, van olyan kollégája, aki nem is találkozott vele. Erre Magyar Péter ismét megkérdezte, hogy van-e kérdése Rónai Egonnak. A műsorvezető nem állt le, erre Magyar Péter levette magáról a mikrofont és kiment az élő adásból. Útközben annyit mondott, hogy üdvözli Németh Sándort. Ezután Rónai Egon tanácstalanul ücsörgött a stúdióban egyedül.

Rónai Egon felsült?

Korábban a fideszes Pokorni Zoltán is faképnél hagyta már az ATV-t. Magyar Péter támogatói a Facebookon ünnepelnek, hogy végre valaki ki meri mondani, hogy az ATV álellenzéki tévé. Van aki arról ír, hogy szereptévesztésben volt Rónai Egon, neki kérdezni, nem számonkérni és kioktatni kellett volna Magyar Pétert, ezért alaposan felsült az ATV sztárja.

Szégyelje magát a Fidesz házitelevíziója

Magyar Péter a műsor után ezt írta az esetről a közösségi oldalán: „A múlt héten történtek ellenére elfogadtam az ATV mai meghívását, mert azt jelezték, hogy a tegnapi politikai földindulásról és a következő lépésekről fog kérdezni a riporter. Sajnos nem ez történt. A műsorvezető, nyilván Németh Sándor csatornatulajdonos, a HIT Gyülekezete vezetője és a Fidesz megbízható kiszolgálója (és fiának, aki a csatorna igazgatója) utasítására valótlanságokat állított, többek között arról, hogy engem hányszor hívtak meg az ATV-be. Pontosan tudom, hogy egy hónapig nem hívtak, mivel az összes sms megvan a telefonomban. Szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1.340.000 szavazó tegnapi döntésével. Javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el az ATV propagandaműsorait. Ennél még a Hírtv is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek.” A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Itt vannak Magyar Péter posztjai a témában

Itt tudod visszanézni a balhét

Kiemelt kép: részlet az ATV műsorából