Magyar Péter élő adásban osztotta ki az ATV műsorvezetőjét és az egész csatornát. Szerinte Rogán Antalék fizetik a műsorokat, az ATV tulajdonosa pedig a Fidesz legmegbízhatóbb kádere. 

Lefikázta az ATV-t

“A lejáratásomra 2,5 milliárd forint költöttek. Ehhez az ATV és az összes propaganda tv adta a nevét. Itt van az Öt című műsoruk, ami odáig eljutott, hogy letiltották a kommentelést, mert egészen vérlázító és gusztustalan, amit abban csinálnak” – mondta Magyar Péter péntek este az ATV Egyenes beszéd című élő műsorában. A műsorvezető, Szöllősi Györgyi megpróbálta cáfolni Magyar Péter állításait, de a fiatal politikus csak nyomta tovább:

Rogán Antal fizeti

“Három hete, mióta ezerből, ezer kommentelő mondta, hogy menyire vállalhatatlan az a műsor, amit egyébként Rogán Antalék és a Fidesz fizet.” – mondta Magyar, majd nevetve közbeszólt a műsorvezető: “Egészen biztos, hogy nem Rogán Antal fizeti az Öt című műsort”. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megbízható káder az ATV tulajdonosa

“Beszéljünk akkor nyíltan” – szögezte le Magyar Péter és így folytatta az ATV kiosztását: “Ennek az adónak a tulajdonosa Németh Sándor, aki a Fidesz egyik legmegbízhatóbb kádere, szóval nincs új a nap alatt” – mondta Németh Sándor. A műsorvezető erre azt válaszolta, hogy semmi köze sincs Németh Sándornak a műsorokhoz. “Ezt majd a nézők eldöntik” – válaszolta Magyar Péter.

Felhúzta magát

A Tisza Párt vezetője azon húzta fel magát, hogy az ATV műsorvezetője szerinte jelentéktelen dolgokról kérdezte őt. Magyar szerint az MSZP jelentéktelen párt, ezért teljesen mindegy, hogy Kunhalmi Ágnes mire szólítja őt fel, ugyanakkor szerinte probléma, hogy az ATV-ben egy jelentéktelen párt, jelentéktelen szereplőjének mondataira kell reagálnia, ahelyett, hogy lényegről és fontos kérdésekről beszélne.

Nem kér bocsánatot

Valóban meglepő volt, hogy az ATV-ben ragaszkodtak ahhoz, hogy a műsoridő egy részét Kunhalmi Ágnes mondataira történő reakcióval töltsék ki. Magyar Péter elmondta, hogy erre már reagált, a műsorvezető szerint lehet, de náluk még nem. Erre Magyar Péter elmondta, nem fog bocsánatot kérni Medgyessy Pétertől, mint ahogy Medgyessy sem kért soha bocsánatot a magyar nemzettől, akiket ügynökként elárult.

Elterelik a nézők figyelmét?

Az ügy előzménye, hogy előkerült egy 21 évvel ezelőtti felvétel, ahol Magyar Péter olyasmit mond medgyessyről, hogy “kötelet a nyakába”. Ezt Magyar Péter egyébként tompította, másrészt leszögezte: Bárkiről, Medgyessy Péterről is előkereshetőek 21 évvel ezelőtti felvételek, ahol ennél problémásabbakat mondott. Hozzátette: nem hiszi, hogy neki arról kellene beszélnie, mit ivott az államvizsgája után a kocsmában. Magyar arra célozhatott, hogy szerinte gáz, hogy az ATV ezekkel az ügyekkel tereli el a nézők figyelmét.

Kunhalmi kapaszkodása

Kunhalmi Ágnes és Magyar Péter kapcsolata kifejezetten pocsék, miután Magyar egyik rendezvényen Kunhalmi beszélni akart a fiatal politikussal. Magyar megüzente neki, hogy nincs miről tárgyalniuk. Kunhalmi ezután elszaladt a nyilvánossághoz és sértődötten beszélt Magyar Péterről. Vélhetően a romhalmazzá vált MSZP embere, Kunhalmi Ágnes ilyen megmozdulásokkal akar magának némi médiafelületet szerezni, hiszen pártjának a parlamentbe jutása kétséges lett. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Itt az ATV videója (13:50-től érdekes)

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból