V. Dánielt brutálisan meggyilkolták, családja azonban mégsem tudja megadni neki egyelőre a végtisztességet, hazahozatala ugyanis milliós összegbe kerül. A mindenki által kedvelt, kint élő fiatalt egy honfitársa, B. Dániel ölt meg: bosszút állt azért, mert volt párja elhagyta őt és a másik férfit választotta.

Brutális bosszú

Gyászba borult az angliai Barnsley magyar közössége, miután a mindenki által kedvelt, kint élő fiatalt, V. Dánielt brutálisan meggyilkolta egy szintén magyar honfitársa, B. Dániel. Dániel pár hónapos, boldog kapcsolatban élt újdonsült szerelmével, S. Virgíniával. A fiatal nő korábbi párja, B. Dániel azonban halálos bosszút forralt: augusztus 9-én rárontott a férfire, éles eszközzel végzett áldozatával, majd elmenekült. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudták megmenteni

Dánielt még kórházba szállítva próbálták megmenteni, már nem lehetett rajta segíteni, hamarosan életét vesztette.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elviselhetetlen a fájdalmuk

A család és a barátok mély gyászba borultak, azonban szerettük elvesztése után még egy újabb szörnyű próbatétel vár rájuk: V. Dániel holttestét ugyanis haza akarják hozatni Magyarországra, hogy szülőföldjén, szerettei közelében helyezhessék végső nyugalomra. Ehhez azonban rengeteg pénzre, több millió forintra van szükség. 

Adománygyűjtésbe kezdtek

A gyűjtést ezért két oldalról is elindították: a férfi gyászoló testvére és barátai mellett párja, S. Virgínia is adománygyűjtésbe fogott. 

Temetésre fordítják az összeget

„Adománygyűjtést szervezek párom, V. Dániel számára, aki egy halálos támadás következtében halt meg Barnsley városában augusztus 9-én, szerdán este. Az összeget temetésre és sírhelyre fordítjuk” – írta Virgínia

Szeretnék hazaszállítani a holttestet

„Ő ugyanis magyar volt, és a családja szeretné, ha a holttestét visszaszállítanák Magyarországra. Ez sok pénzbe kerül, így minden egyes fontért hálásak vagyunk” – tette hozzá.

„Segítsenek!”

„Gyűjtést szervezünk szeretett testvérem, V. Dániel holttestének hazaszállíttatásához, aminek a költsége több millió forint lesz. Szeretnénk tisztességes nyughelyet biztosítani neki a család közelében. Minden támogatásra szükség van” – fogalmazott közösségi oldalán a férfi testvére. 

Még nem jött össze elég pénz

Az adománygyűjtő oldal szerint még közel sem gyűlt össze a megfelelő összeg, ahhoz többszáz ezer forintra van még szükség. Addig viszont nem adhatják meg Dánielnek azt a végtisztességet, amit megérdemel. 

Angliában már elbúcsúztatták

Angliában élő szerettei és barátai már megható búcsúztatót tartottak a férfi emlékére: virágok, koszorúk sokaságát helyezték el a kegyetlen gyilkosság színhelyénél, emellett a búcsúztató végén hófehér lufikat és az ég felé szálló, papírból készült galambokat engedtek a magasba – adta hírül a Ripost.

Rácsok mögött

Dániel gyilkosa, B. Dániel azóta rácsok mögött van, az utolsó információk szerint nem ismerte be tettét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció