Azonban egyelőre a rendőrség sem akad a nyomára. Noha egy jól bekamerázott környéken történt a bűncselekmény, ennek ellenére sem sikerült azonosítani tartózkodási helyét.

Nagy erőkkel keresik

Noha tovább folyik Türk Róbert Dániel után a hajtóvadászat, azonban a jelek szerint nem ment külföldre az angyalföldi gyilkossággal összefüggésbe hozható férfi. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvette barátnője életét

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, csütörtök este holtan találtak egy 27 éves nőt a 13. kerületben, egy Véső utcai társasház lakásában. A gyanú gyorsan barátjára terelődött, akivel két hónapja, egy társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedtek meg.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Virág a gyilkosság helyszínén

Nem adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot ellene

A Telex megkeresésére a rendőrség azt írta, hétfő reggelig „európai vagy nemzetközi elfogatóparancs kiadására nem került sor”. A nyomozás részleteiről további információkat nem adtak ki. Azonban úgy fest, mint ha a férfit elnyelte volna a föld.

Összekaptak valamint

A szomszédok késő este veszekedést hallottak, majd értesítették a rendőröket, hogy a lakásban csend van, a lány telefonja kicseng, de nem veszi fel, a kopogásra sem nyit ajtót, Minden arra utalt, hogy baj érhette. A rendőrök betörték a lakás ajtaját, s beigazolódott a gyanú: a nőt megölték.

Közösségi oldalán is megmutatta barátnőjét

A gyilkossággal gyanúsított férfi közösségi oldalára négy hete tett fel képeket, melyben barátnőjével. M. Petrával pózol, egy névnapi bulin, a Balaton Soundon és egy futóversenyen is kéz a kézben boldogan mosolyogtak a kamerába. Türk Róbert iskolatársaitól megtudtuk, barátjukat csendes, visszahúzódó emberként ismerték.

Ijesztően féltékeny volt

„Róbert ijesztően féltékeny volt, és szinte a barátnője minden percét ő szerette volna beosztani. Úgy bánt a szerelmével, mint a saját tulajdonával. Tudni kell, hogy a barátnőm jóban maradt az egyik volt párjával, aki a szakításuk ellenére is összejárt velünk. Róbert őt nem volt hajlandó megtűrni a közelünkben” – mondta egy barát a férfiról.

Valaki látni vélte

A Tények információja szerint pénteken bejelentést tett egy nő, hogy látta a férfit 13. kerületben, a rendőrök azonnal átfésülték Angyalföldet, de a férfit nem találták meg. Úgy tudni, hogy a nő Fáy utca környékén szúrta ki a gyanúsított férfit, néhány kilométerre a gyilkosság helyszínétől.

Telefonján sem lehet elérni

Információk szerint ugyanakkor egyik barátjának állítólag megüzente, hogy „hülyeséget” csinált, de később már nem volt elérhető. A Blikk szerint mind telefonját, mind SIM-kártyáját összetörhette a férfi. Azonban egyelőre kérdés, merre bujkálhat.

Hirtelen indulatból ölhetett

„Egyértelmű, hogy ez nem egy előre kitervelt, megszervezett gyilkosság, illetve menekülés, ez a férfi egy érzelmi zavarra reagálva bántalmazta az áldozatot – elemezte az esetet Szántó Péter magánnyomozó, egykori rendőrtiszt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Cikkünkben használt képeink saját fotók.)