Leblanc Győző kilenc hónappal ezelőtt vesztette el feleségét, Tóth Éva énekesnőt, most szívszorító vallomást tett.

A fiai voltak a támaszai

Leblanc Győzőt nagyon megviselte felesége elvesztése. 55 éves volt az operaénekes, amikor megismerkedtek és majdnem húsz évet éltek együtt. Áldta a sorsát, hogy ilyen asszonyt küldött az útjába, ráadásul élete mélypontján voltak, amikor megismerkedtek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új lendületet kapott

Leblanc Győző azt is elismerte, hogy mind a magánélete, mind pedig a szakmai karrierje új lendületet kapott a karrierjük során.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Este még beszélgettek, reggelre meghalt

„Évi a halála előtti napon éjjeli 11 órakor még kedélyesen beszélgetett telefonon, reggel 9 órakor pedig arra mentem be a hálószobába, hogy kihűlt a teste. Évike álmában agyvérzést kapott, nem volt fájdalma, néhány másodperc alatt aludt el örökre. Lehet, hogy morbid ilyet mondani, de a halálában ugyanolyan szép volt, mint életében” – mesélte korábban a Blikknek.

Mínusz ötről kezdte újra az életét

„Most ismét elkezdem az életem a nulláról, sőt mínuszról, de tudom, hogy sikerül megint fölállnom! Úgy érzem, túl vagyok a mélyponton, a fiaim pedig mindvégig nagyon sokat segítettek” – mesélte a Story magazinnak Leblanc.

Ausztráliában töltött másfél hónapot

Nem csak azért mert ott ismerkedett meg élete párjával, de az elvesztése miatti fájdalmat is ott akarta kipihenni. Így aztán Ausztrália nagyon közel áll a mai napig is a szívéhez.

A fiai befutott emberek

Gergely Prima Primissima díjas érdemes művész, a Magyar Állami Operaházban balettes, sorra kapja a legjobb szakmai díjakat. Győző pedig közgazdászként végzett a Corvinuson, kiválóan működő vállalkozást üzemeltet. Naponta tizennégy órát dolgoznak, ha nem többet, de mindig van idő az édesapjukra.

Unokára vágyik

De egyik fiát sem sürgeti, nem erőlteti. Álláspontja szerint az a legfontosabb, hogy mindkét gyermeke megtalálja a lelki békéjét, és a számára legmegfelelőbb társat.

Így ismerkedtek meg

„Egyedül maradtam, mert a feleségem, Csonka Zsuzsi 2002 őszén a két gyermekkel elköltözött. Ott álltam az üres házban, amikor egyszer csak megszólalt a telefon. Tóth Éva jelentkezett. Nem csak egy fellépést kínált nekem a Budapest Televízióba, hanem azt is megkérdezte, vele tartanék-e Ausztráliába 2003 első hónapjaiban, ahova meghívták őt több előadásra” – írtuk meg korábban a budapestkornyeke.hu oldalon.

Mélyponton volt

„Akkor már három hónapja gombóc volt a torkomban, depresszáns gyógyszereket szedtem, teljesen letargikus állapotban voltam, igent mondtam neki. Gold Coast városában, a Csendes óceán partján egy szállodában kaptunk szállást, ott találtunk egymásra” – mesélte.

Újra elment oda

Leblanc Győzőnek harmadszor kell újrakezdenie, ugyanis nyolc hónappal ezelőtt, tragikus hirtelenséggel veszítette el imádott párját. Sorszerűnek tartja, hogy húsz évvel később már sokadik alkalommal Ausztráliába, a magyarok világtalálkozójára kapott meghívást.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: MTI