Otthonában lett rosszul Bodrogi Gyula. telefonon hívta Merkely Bélát, aki azonnal beparancsolta a kórházba. A színész szerint a Semmelweis Egyetem rektora mentette meg az életét.

Otthonában lett rosszul

Bodrogi Gyula a Hot! Magazinnak mesélte el, hogy nemrég az otthonában légszomjat érzett, majd egyre rosszabbul lett. Nem akart orvoshoz fordulni, de élettársa erősködött, és felhívták Merkely Béla kardiológust, a Semmelweis Egyetem rektorát, aki arra kérte, hogy azonnal menjen be hozzá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Majdnem meghalt

„Mondtam neki, hogy nem akarom zavarni, de rám parancsolt, hogy induljak el. Hívtam egy taxit, irány a kórház, és bizony volt egy kisebb, 45 perces beavatkozásom. Utólag döbbentem rá, hogy megmentette az életemet. Majdnem meghaltam” – mondta a színész.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Félresikerült próba

Tavaly augusztusban írtunk arról, hogy Bodrogi Gyulát a Nemzetiben, egy próba közben baleset érte. színész éppen egy dobogón állt a színpadon, amikor is egy táncmozdulat bemutatása közben elvesztette az egyensúlyát és leesett.

Tompította az esést

Mivel a színész korábban kiváló táncos volt, a reflexei azonnal bekapcsoltak, így tudta tompítani a földet érést, ám még így is komoly sérüléseket szenvedett.

Zúzódásokat szenvedett

A színésznek zúzódásai lettek a vállán, a bordáin, illetve a csuklóján is. A kollégák azonnal a segítségére igyekeztek, a színész nem akarta, hogy mentőt hívjanak hozzá, inkább hazament pihenni.

Elrepedtek a bordái

Olyan fájdalmai voltak, hogy végül másfél hét után mégis elment orvoshoz. Kiderült, hogy elrepedtek a bordái. “Kaptam ott dicséretet is, de ki is kaptam az orvostól, amiért nem kértem azonnal segítséget” – mondta akkor Bodrogi Gyula

Hasi sérve volt

Bodrogi Gyulának tavaly novemberben is volt egy egészségügyi kitérője, a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színészt akkor a hasi sérve miatt kellett megműteni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bodrogi Gyula – Forrás: ATV