Évekig hívta az RTL műsorvezetőnek Majkát, de ő ezt mindig arra használta fel, hogy felemeltesse a fizetését a TV2-nél. Az ózdi származású celeb megvalósította a borsodi álmot, a semmiből jött és gátlástalan ügyességével a csúcsra jutott. Most elmondta, hogyan csinálta.

Nagyon akarta az RTL

Majkát 2015-tól minden évben felhívta az RTL programigazgatója, Kolosi Péter, hogy menjen át hozzájuk a TV2-ből. Majka ezeket a hívásokat arra használta, hogy feljebb srófolja a gázsiját a TV2-nél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bekopogott a TV2 főnökéhez

Minden RTL-es telefonhívás után bekopogott a TV2 főnökéhez és lényegében elmondta neki, hogy az RTL mennyivel többet ajánl neki. Ha ezt a TV2 is megadja, akkor marad. Ezt is olvastad? Akkorát zakózott a TV2 szombat este Stohl Andrásék műsora miatt, hogy azon sem csodálkoznánk, ha már új igazgatót keresnének

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Rettegtek a TV2 vezetői

A TV2 vezetői rettegtek, hogy elveszítik az aranytojást tojó tyúkot, vagyis a jó nézettséget biztosító Majkát és így minden évben nagyobb és nagyobb összegre szerződtették le. Ez is érdekes: Rongyrázás Majka és Dundika esküvőjén, luxusautók és puccparádé az ózdi celeb és a playmate-lány nagy napján

Jutalékot ajánlott

Majka a fizetésemelő trükkjéről a Partizán című Youtube videóban beszélt – ezt a cikkünk alján nézheted meg. Azt is elmondta, hogy egy idő után már jutalékot kínált fel az RTL programigazgatójának, hogy a segítségével jelentősen tudja növelni a fizetését a TV2-nél.

Haptákban álltak a TV2-nél

Majka azt is elárulta, hogy az évek során ezzel a trükkel meghatszorozta a fizetését a TV2-nél, a csatorna vezetői ugyanis fizetnek, mint a katonatiszt, csak ne lépjen le. Ez is érdekelhet: Szokatlan dolgot tett Majka az egyik óvodában Dunakeszin, a TV2 sztárja az óvónőket és a gyerekeket is meglepte

Hülyének nézte őket

A nagyszájú celeb, elmesélte tehát, hogyan nézte lényegében hülyének a TV2 vezetőit, de azért az RTL KLUB programigazgatójába, Kolosi Péterbe is belerúgott.

Belerúgott Kolosiba is

Azt mondta az RTL programigazgatójáról, aki a csatorna vezérigazgató-helyettese is, hogy mindent sikerült eddig megoldani a saját háza táján, de őt nem sikerült leszerződtetnie. Majka szerint ez Kolosi Péter egyik nagy kudarca.

Lehülyézte a nézőket

A TV2 és az RTL kijátszása után szembesítették azzal, milyen alpári módon beszélt korábban a tévében, ennek kapcsán Majka lehülyézte a nézőket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a Majkás videó, 37:00-tól beszél a fizetéséről, 42:36-nál pedig lehülyézi a nézőit

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból