Ritkán látható rongyrázás volt a Fótligeten élő Majka és Dundika esküvőjén, ráadásul az ózdi celeb az indulatait sem tudta kezelni, mert már délelőtt, még mackóruhában beintett a sajtó képviselőinek, azoknak, akiknek a népszerűségét részben köszönheti. Suttyóság és rongyrázás, ilyen a mai celebvilág Magyarországon?

Luxusautók sora

Egymás után érkeztek a luxusautók a szekszárdi borbirtokra. A sajtófotókat elnézve egyes celebek megpróbáltak felvágni, többet mutatni, mint amijük van. Kölcsönautókkal érkezhettek, hogy gazdagabbnak tűnjenek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

70 millás Merci

Majka és Dundika egy 70 milliós hófehér Mercedes GLS terepjáróval érkezett a helyszínre. Majka vezetett, az autón jól látható helyen virít a márkakereskedő cég neve, így nem lepődnénk meg, ha ez a verda is csak a puccparádé része lett volna.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Celebek sokasága

A többi celeb is egymás után érkezett a három naposra hirdetett eseményre. Többen már útközben is posztolták magukat. Majkáék szinte minden TV2-es celebet meghívtak, akik élnek és mozognak. Ott volt Tilla és Ördög Nóri is.

Ruhaköltemény

A műsorvezető nem bírta ki, hogy a ruháját ne posztolja ki az Insta-oldalára, így az Ördög Nóri-rajongók elsőkézből értesülhettek milyen ruhakölteményben bulizik a műsorvezető. A posztot a cikkünk alján nézheted meg.

Kardigán a menyasszonyon

Majkáéknak nem volt szerencséjük az időjárással, hűvös volt és szemerkélt az eső, Dundika fehér menyasszonyi ruhájára egy kardigánt is fel kellett vennie, hogy ne fázzon.

Hétvégi lakodalom

A háromnapos lakodalom jól hangzik, valójában egy hosszú hétvégéről van szó. Pénteken elutaztak, szombaton egész nap buliznak, vasárnap pihennek és vagy este, vagy másnap hazamennek Fótra.

Suttyóskodás

Majka nem nagyon tudott az érzelmein uralkodni. A sajtó képviselőit durva káromkodással, ordítozással küldte el. Azt is megüzente, hogy drónokkal se próbálkozzon senki, mert leszedeti azokat. Állítólag ezért lehetett erre szükség, mert a lakodalom exkluzív képi anyagait eladhatták.

Nem tudják, honnét jöttek

A mackónadrágos vőlegényről készült, sajtónak bemutató képek jól bemutatják a magyar celebvilágot. A bulvárlapok segítségével a saját népszerűségét felhízlaló egykori valósághős celeb már bemutat azoknak, akiknek a népszerűségét részben köszönheti. A celebek gyorsan felejtenek, talán már Majka sem emlékszik arra, honnét indult.

Beállni a sorba

Az RTL Való Világjában megismert Majka és a Playboyban ciciket villantó Dundika szerelme már több mint 10 éve tart, két közös gyermekük van. Ideje volt, hogy egyesek által kormányközelinek tartott TV2-ben műsorvezető Majka beálljon a sorba és hivatalossá tegye az élettársi kapcsolatát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Ördög Nóra ruhás posztja

Ördög Nóra hajnalban így mulatott

Ördög Nóra ráült Majkáék celeb farvizére, rengeteget posztolt magáról, így ő is sokat szerepel a lapokban

Celebek a lagzin

Kiemelt kép: Illusztráció, Majka és Dundika – BPK-montázs