A Dunakeszin élő Szijártó Péter feleségéhez kapcsolható alapítványi magánóvodában olvasott mesét a kicsiknek alvás előtt Majka, akinek a gyermeke is ebbe a fizetős intézménybe jár.

Mesét mondott a kicsiknek

Megígérték, hogy utána aludni fognak – írta Majka közösségi oldalán a dunakeszi Koneli óvodásokkal közös fotójához. Ezen az látszik, hogy a rapper mesét olvas a kicsiknek, ahogy ő fogalmaz: a magyar népmese olvasáskor. Egyébként azt is elárulta a posztban, hogy a Maci csoportnál járt – írja a Dunakeszipost.hu

A gyerekek szülei olvastak mesét

A meseolvasásról az óvoda is beszámolt. Azt írják: a mese varázslat a gyerekek számára. Azonosulnak a szereplővel, segítve őket a megoldáskeresésben, a feszültségoldásban. Fejleszti gyermeki fantáziájukat, erőt merítenek belőle. Ezért ezen a jeles napon, Benedek Elek születésnapján, amikor a magyar népmeséket ünnepeljük, a gyerekeknek szüleik olvastak az óvodában – írták. Ebből kitalálható, hogy Majka gyermeke is ebbe az oviba jár. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Különleges nevelési program

Az óvoda honlapján azt írják, az országban egyedülálló módon, Bábosik István az ELTE professzora által kidolgozott neveléselméletet veszik figyelembe, a projektalapú-tevékenységközpontú pedagógiai programon és a NAT-on felül. Mint fogalmaznak: az egészséges életmód és a tevékenységek során a munka világára való felkészítés, programjuk célja.

Európai értékek Dunakeszin

A Koneli módszer európai értékekre épülő projektmódszert alkalmaz, ami lehetőséged arra, hogy tapasztalati úton témaköröket dolgozzanak fel a gyerekek egyéni igényeinek megfelelően. Ez a kulcsa annak, hogy a tanulás élmény legyen a gyerekek számára. Módszereik tekintetében az óvodában kiemelt szerepet kapnak a kooperatív feladatok a csoportmunka hatékonyságáért, illetve a tevékenykedtető foglalkozás is, ami az egyik leghatékonyabb tanulási technikának számít – írják.

Pénzért sok szolgáltatás jár

Az óvodát egy alapítvány működteti, a szülőknek jelentősen hozzá kell járulni a költségekhez. Cserébe viszont van angol oktatás, egészséges táplálkozás és számos olyan foglalkozás, szolgáltatás, amelyeket az állami óvodák általában egyáltalán nem kínálnak.

Fótról viszik a gyereket

Majka vagy éppen felesége Dundika naponta hordja át Fótról Dunakeszire oviba a gyermeket, hiszen a kiváló magánovi nem a lakhelyükön van.

Jómódú Dunakeszi környéke

Dunakesziről alig egy hete azt nyilatkozta a BudaPestkörnyéke.hu hírportálnak a település polgármestere, Dióssi Csaba, hogy Dunakeszin a középosztály él, sok a fiatal munkavállaló él, ezért magas az aktív lakosság száma, így jöhet ki a statisztikai adatokból, hogy Dunakeszin az átlaghoz képest nagyobb az emberek zsebében az elkölthető jövedelem.

Gazdag település

Tény, hogy Dunakeszin és környékén, így Fóton is Magyarországon a második legmagasabb az egyfőre jutó nettó jövedelem, vagyis sok jómódú szülő él a környéken. Számos üzletember, menő vállalkozó vagy éppen politikus, kösztük Szijjártó Péter is itt talált otthonra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Majka és Szijjártó Péter

Forrás: Facebook/Majka

Két apuka a külügyben

Idén áprilisban a külügyminisztériumban találkozott Szijjártó Péter miniszterrel Majka, a TV2 műsorvezetője. A celeb azt állította, már akkor megbeszélték ezt a találkozót, amikor egyszerre voltak covidosok. Mivel gyermekeik ugyanabba az óvodába járnak, vélhetően onnét ismerik egymást. Majka áprilisban a zeneipar lobbistájaként állítja be magát, állítólag az előadók problémáira hívta fel a miniszter figyelmét. A zenei világ egy része ezután durván nekiment Majkának.

Kiemelt kép: Majka az óvodában – Forrás:

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés